Spor Haber Girişi : 13 Ocak 2019 15:00

Dadaş’a 1461 morali

Dadaş’a 1461 morali
Dondurucu soğukta oynanan hazırlık maçında BB Erzurumspor, Trabzon 1461 Spor’u 3-0 mağlup etti. Goller; Leo, Emrah ve Tolga’dan geldi.
Erzurumajans-Spor Toto Süper Lig ekibi BB Erzurumspor, ligin başlamasına bir hafta kala, hazırlık maçında Trabzon 1461 Spor’u konuk etti. Hamdi Zıvalıoğlu’nun ekibini 3-0’lık skorla Trabzon’a uğurlayan Teknik Direktör ŞifoMehmet’in talebeleri, Atiker Konyaspor maçı öncesinde moral depoladı.

Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan maçı Ardahan Bölgesi’nden Doğu Yılmaz yönetirken, Erzurum’dan Erhan Gündoğdu ve Ardahan’dan Halil Altun kendisine yardımcılık yaptı. Kars Bölgesinden A.Samet Koçak ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.



Eksi 15’de maç

Kazım Karabekir Stadı’nda eksi 15 derece soğukta oynanan maçta futbolcular, soğuktan korunmak için battaniye ile örtünürken, sahadaki futbolcularda rakipten çok soğuk hava ile mücadele etti.

BB Erzurumspor’u Trabzon 1461 Spor Karşısında galip getiren goller 45. Dakikada Leo Schwechlen, 50. Dakikada Emrah Başsan ve 89. Dakikada Tolga Ünlü’den geldi.

Nurullah Pala/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.