Siyaset Haber Girişi : 05 Aralık 2018 10:15

CV yolladı, beni unutmayın dedi!

CV yolladı, beni unutmayın dedi!
BB Erzurumspor’un As Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin genel sekreter yardımcılarından olan Ünsal Kıraç’ın siyaset düşündüğü bir sır değil.
Erzurumajans-BB Erzurumspor’un As Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin genel sekreter yardımcılarından olan Ünsal Kıraç’ın siyaset düşündüğü bir sır değil. 

Geldiği günden beri iç siyasete de yakından ilgilenen Kıraç, bu konuda ciddi adımlar atmaya başladı bile. Kıraç, daha önce Belediye Başkan yardımcılığı yaptığı İstanbul Kartal’da Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu. Kıraç, AK Parti Genel merkezine ve İlçe yönetim kuruluna birer CD gönderdi ve ‘’Kartal’ı yönetmeye talibim’’ dedi. 

Bugünlerde görev yaptığı Erzurum’da tatlı bir heyecan içerisine giren Ünsal Kıraç, aralarında Mehmet Sekmen başta olmak üzere çok sayıda partide etkin ismi referans yazdı, genel merkezden iyi haber bekliyor. Bir kere yola çıkmış görünen Kıraç o yüzden bugünlerde ‘’Kartal bizi biz Kartal’ı biliriz. Olursa olur suyu, olmazsa hamur suyu’’ diyor!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.