Spor Haber Girişi : 11 Ocak 2017 16:00

Curlingte çifte final

Curlingte çifte final
Türkiye Curling Milli Takımının bayanlarda ve erkeklerde başarısı tüm hızıyla sürüyor.
Erzurumajans-Türkiye Curling Milli Takımının bayanlarda ve erkeklerde başarısı tüm hızıyla sürüyor. Ay-yıldızlılar İsveç'te çifte final yaparak, gururumuz oldu.

Erzurumlu Kenan Şebin'in Federasyon başkanı olmasının ardından çıta yükselten ve her geçen gün göğsümüzü kabartan sonuçlara imza atan Milli Cirlinçiler bu kez de İsveç'te final bileti aldı. Kafile Başkanı Recep Gürsoy, Antrenörler Ahmet Çelik ve Sadık Topaloğlu yönetiminde İsveç'te yapılan Dünya Gençler B Klasmanı Curling Yarışmalarına katılan milli curlingçiler hem bayanlarda hem de erkeklerde finale yükselme başarısı gösterdi.

İsveç'te yapılan müsabakalarda birbirinden başarılı sonuçlara imza atarak, gururumuz olan Ay-Yıldızlı curlingçiler final bileti alarak Türk spor severlerin ve curling camiasının göğsünü kabarttı.

Şebin ve yönetimin gururu

Kasım ayında Büyük Bayanlar Curling Milli Takımının Avrupa ikincisi olmasının ardından İsveç'ten gelen final haberleri Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin ile yöneticilerini de gururlandırdı. Büyük bir uyum içinde Curling sporunun tavan yapması için gayret gösteren ve curlingi Türkiye çapına yaymaya çalışan Kenan Şebin ve ekibi için Bayan ve Erkek takımlarının elde ettiği zafer büyük bir moral kaynağı oldu.

Akın'dan curling fatihlerine övgü

Türkiye Curling Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Murat Akın da, bayan ve erkek curlinçileri final nedeni ile kutlarken, övgüler yağdırdı.

Akın, "Dünya Gençler B Klasmanı  Curling Şampiyonası'nda Erkek ve Bayan Genç Milli Takımlarımız grup maçlarını tamamlayarak Finallere çıkmaya hak kazandı. Gençlerimizin bu başarısında emekleri olan Federasyon Başkanımız Kenan Şebin'e, yönetim kurulu üyelerimize,  kafile başkanı olarak İsveç'e giden ve her daim maçları canlı yayınla bizlere izletme  imkanı veren  Recep Gürsoy Hocamıza saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum,  Bu büyük zaferlerde gecesini gündüzüne katan başarılı antrenörlerimiz Ahmet Çelik ile Sadık Topaloğlu'nu kutluyorum" dedi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.