Bölge Haber Girişi : 07 Ağustos 2017 21:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Ovit'de o karşıladı, o uğurladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Ovit'de o karşıladı, o uğurladı...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin İkizdere ilçesi yakınlarındaki 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapımı sürdürülen Ovit Tüneli'ndeki çalışmaları inceledi.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Artvin'in Hopa İlçesinde Gürcistan'a açılan Sarp Sınır Kapısındaki incelemelerin ardından sürpriz bir şekilde helikopterle Ovit Dağı'na gitti.

Erdoğan,beraberinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte 14.3 kilometre ile Türkiyenin en uzun, dünyanın ise 3'üncü uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Ovit Tüneli'ndeki çalışmaları yerinden inceledi, yetkililerden bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ovit'e gelişi ve gidişi sırasında karşılayıp uğurlayan ise Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin oldu. Erdoğan'ın, sürpriz Ovit ziyareti sırasında, Erzurum il bürokrasisi ve Ak Parti teşkilatlarından Selami Keskin hariç kimsenin yer almaması dikkat çekti.

Yapımı süren tünelin içerisine giren Cumhurbaşkanı Erdoğan burada bir süre incelemelerde bulundu. Basına kapalı gerçekleşen ve 40 dakika süren incelemeleri ardından bölgeden ayrılan Erdoğan helikopterle Rize'ye gitti.

Erdoğan Rize'de yaptığı konuşmada ise "Ovit Tüneli'nin Kısa bir zaman içerisinde inşallah açılışını hep birlikte yaşayacağız" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serdar KOCAMAN 01 Ocak 1970 02:00

    hem başlığa yazılmış sürpriz ziyaret kimsenin haberi yok diye hemde haber içerisinde kimsenin olmaması dikkat çekti yazmışsınız evet kimse yok çünkü sizinde başlık attığınız gibi sürpriz bir ziyaret yani kimsenin haberi yok dolayısı ile de kimse gelmemiş tabi ki