Siyaset Haber Girişi : 08 Nisan 2018 17:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cehenneme kadar yolunuz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cehenneme kadar yolunuz var
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Siirt İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Teröristin ağzı ile konuşanlara, cehenneme kadar yolunuz var diyoruz" dedi.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Siirt İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Teröristin ağzı ile konuşanlara, "cehenneme kadar yolunuz var" diyoruz" dedi.

BATI'YA DOĞU GUTA TEPKİSİ

Doğu Guta'da yavruları bugün yine şehit ettiler. Suriye'deki rejimi hala savunanlar var. Acımasız bir şekilde, biz bu iki yüzlülüğe isyan ediyoruz. Ey Batı, Doğu Guta'da şehit edilen bu insanlara ne zaman dönüp bakacaksınız da biz size bunlar adil davranıyor diyeceğiz. Yazıklar olsun diyoruz. Sizi demokrasi, insan hakları, diplomasi anlayışınıza da yazıklar olsun. Artık bu ülkelerin hiçbirinin terör eylemlerinden şikayet etmeye hakkı kalmamıştır. Teröristin ağzı ile konuşanlara, "cehenneme kadar yolunuz var" diyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.