Siyaset Haber Girişi : 25 Temmuz 2018 11:58

Cumhurbaşkanı başdanışmanları belli oldu

Cumhurbaşkanı başdanışmanları belli oldu
Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi yayımlandı.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlıkları ve Rekabet Kurulu üyeliklerine ilişkin atamalar Resmi Gazete`de yayımlandı.

AĞBAL KRİTİK NOKTAYA GETİRİLDİ Cumhurbaşkanlığı Stratejik ve Bütçe Başkanlığı`na, `artık yok` denilen isim Naci Ağbal, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına Prof. Dr. Fahrettin Altun getirildi.

KULİSLERDE GÖREV VERİLMEYECEĞİ KONUŞULUYORDU Ağbal 13 Eylül 2015 tarihi itibariyle Adalet ve Kalkınma Partisi`nin Ekonomiden sorumlu Genel Başkan yardımcısıydı. 24 Kasım 2015 tarihinde kurulan 64. Türkiye Hükûmeti`nde Maliye Bakanlığı görevine yaptı.

Son seçimde aday olmamış ve bakanlığına kesin gözüyle bakılırken bir anda dışarıda kaldı ve Erdoğan`ın artık görev vermeyi düşünmediği siyasi kulislerde konuşuluyordu.

İŞTE DİĞER ATAMALAR Buna göre; Milli Eğitim Bakan Yardımcılıklarına İbrahim Er ile Reha Denemeç, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ahmet Erdem ile Ayşe Ergezen atandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Fecir Alptekin ve Zafer Çubukçu atandı. Rekabet Kurulu üyeliklerine Ahmet Algan, Hasan Hüseyin Ünlü ve Şükran Kodalak getirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.