Bölge Haber Girişi : 05 Şubat 2011 14:49

Çintımar'ın notu pekiyi!..

Çintımar'ın notu pekiyi!..
25.Dünya Üniversiteler Kış Oyunları tüm hızıyla sürerken, oyunlara katılan ülke delegasyon başkanları ve sporcular, her fırsatta Erzurum 2011 Üniversite Kış Oyunları için inşa edilen tesisler ve organizasyonun başarısını takdir etmeye devam ediyor.

Erzurum Ajans-25.Dünya Üniversiteler Kış Oyunları tüm hızıyla sürerken, oyunlara katılan ülke delegasyon başkanları ve sporcular, her fırsatta Erzurum 2011 Üniversite Kış Oyunları için inşa edilen tesisler ve organizasyonun başarısını takdir etmeye devam ediyor.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen resepsiyona katılan Ukrayna Delegasyon Başkanı Valentin Gavrilku, kış oyunları için inşa edilen tesisler için Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çıntımar’a teşekkür plaketi sundu. Erzurum’daki tesislerin kış oyunları için bugüne kadar yapılan en modern tesis olduğunu belirten Gavrilku, ‘’Türkiye, Erzurum’a yapılan bu tesislerle kış sporlarında söz sahibi olmaya aday. İl Müdürü Çintimar aracılığıyla tesislerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Çintimar ise, Gavrilku’ya teşekkür ederek, ‘’Kış sporlarında önümüzdeki yıllarda birçok sporcu yetiştireceğiz. Genel Müdürümüz Yunus Akgül’ün de belirttiği gibi ilk hedefimiz Sochi’de madalyalar kazanmak’’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.