Bölge Haber Girişi : 22 Eylül 2010 13:57

Çintımar Çiftçi'yi Kutladı!..

Çintımar Çiftçi'yi Kutladı!..
İzmir'de yapılan 2. Etap Trampolin Yarışlarında Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Oktay Çiftçi dün Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar'ı ziyaret etti.

Erzurum Ajans-İzmir’de yapılan 2. Etap Trampolin Yarışlarında Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Oktay Çiftçi dün Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar’ı ziyaret etti. Çintimar, Erzurum’da bronz madalya getiren minik sporcuyu kutladı.

İzmir’de yapılan 2. Etap Trampolin Yarışlarında Erzurum’a bronz madalya kazandırarak büyük bir başarıya imza atan minik Jimnastikçi Oktay Çiftçi, antrenörü Süleyman Perçem ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret etti. Bronz madalya sahibi Oktay Çiftçi’yi tebrik eden Çintimar, minik sporcudan bundan sonra şampiyonluk beklediklerini söyledi. Çintimar, “Jimnastik olimpik spor dalı ve bu spor dalında olimpiyat takımına seçilmen için önünde müthiş bir şans var ve bu şansı değerlendirmek için çok çalışman gerekir” dedi.

Antrenör Süleyman Perçem’i de tebrik ederek, diğer iki antrenör Adem Budak ve İsmail Güler ile birlikte büyük bir uyum içinde çalışarak, başarılı sporcular yetiştirmelerini istedi.

DAHA DA BAŞARILI OLACAĞIM

Hedefinin milli takıma yükselmek olduğunu belirten minik Jimnastikçi Oktay Çiftçi,”Antrenörlerimiz nezaretinde yoğun bir şekilde çalışıyorum. Hedefim önce Milli takıma girmek ve ardından da Olimpiyat Milli takımına seçilmek, önümde uzun bir zaman var ve bunu en iyi şekilde değerlendireceğim” dedi.

Cimnastikte, Erzurum’un ilk beş içinde yer alması nedeniyle büyük bir sevinç yaşadıklarını ve bir ilke imza atmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Antrenör Süleyman Perçem, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, minik sporcuya çeşitli hediyelerin yanı sıra kitap armağan etti ve antrenmanlarının yanı sıra bol bol kitap okumasını ve kendisini geliştirmesini istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.