Siyaset Haber Girişi : 21 Haziran 2019 17:15

Cinisli: Kucaklaşmışlar!.. İhaleleri takip edeceğiz

Cinisli: Kucaklaşmışlar!.. İhaleleri takip edeceğiz
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İl Başkanı İbrahim Dumlu’nun istifasından sonra düzenlediği basın toplantısında, beraberinde bir çok tartışmayı getirecek açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İl Başkanı İbrahim Dumlu’nun istifasından sonra düzenlediği basın toplantısında, beraberinde bir çok tartışmayı getirecek açıklamalarda bulundu. Cinisli, Sekmen - Dumlu kucaklaşmasıyla, ihaleleri takip edeceklerini belirtirken, Başkan Mehmet Sekmen’den açıklama gelmedi. 

İbrahim Dumlu’nun İl Başkanlığından istifa etmesinden iki gün sonra basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, AK Parti Milletvekili Selami Altınok’tan sonra bir cephede Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e karşı açtı. Yaşanan istifanın hem siyasi hem de siyasi olmayan bir tarafı olduğunu öne süren Naci Cinisli, “Şunu söylemeliyim ki bu siyasi bir sabotajdır. Bu işin hem partnerlerinden, hem de kim ucundan tutuyorsa hepsinden haberdarız. Gün gün haberdarız. Bir haftadır istifa olacağını biliyorduk. Fakat bu kadar pespayeleşeceğini düşünmemiştik.”

DOĞALGAZI İPTAL ETTİRMİŞ… AMA HESAP VERECEK…

“Bugün burada size çay ikram etmek isterdik ama doğalgazımız kesik. O kadar planlı programlı bir sabotaj ki doğalgaz aboneliği bile iptal edilmiş. Ödenmediği için değil abonelik iptal edilmiş. Ayrıca İYİ Parti logolu sosyal medya hesapları iptal edilmiş. Bunun gibi bir takım komik önlemler alınmış kendilerince. Bu arkadaşımız aldığının, verdiğinin ve sattığının hesabını vermedikçe bizden kurtulamaz. Burayı bıraktım, kapağı başka bir yere attım yok öyle bir şey. Yalnızca bize değil genel merkeze de verecek. Öyle yağma yok! Kolay kurtulmak yok” diye konuştu.

TARTIŞILACAK SÖZLERE SEKMEN’DEN CEVAP GELMEDİ

İYİ Partili Cinisli çok tartışılıcak bir söylemde daha bulundu. İsim vermeden İbrahim Dumlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in çok erken davranıp, kucaklaştıklarını iddia eden Cinisli şunları söyledi. “Çok amatörce buldum. Bu arkadaşımız çok erken davranıp Sayın Sekmen ile kucaklaşmış. Bu kadar erken olmasına gerek yoktu. Bir hafta, 10 gün bekleyebildiriniz ihaleler kaçmıyor, ihale çok. İhaleler alabilir sorun yok, bunları takip edeceğiz. Daha dün kutluyorlardı bu ayrılığı. Bunları söylüyorum sorabilirsiniz, ‘elinde kanıt var mı?’ Var” Cinisli’nin bu açıklamalarına rağmen Başkan Mehmet Sekmen henüz bir açıklama yapmadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.