Bölge Haber Girişi : 22 Ağustos 2010 17:42

Çığlık Pasinler'den Evet istedi!..

Çığlık Pasinler'den Evet istedi!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, referandum öncesi Erzurum'un Pasinler ilçesinde çalışmalarda bulundu.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, referandum öncesi Erzurum’un Pasinler ilçesinde çalışmalarda bulundu.

Pasinler ilçesine gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çığlık’ı ilçede AK Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

Pasinler Belediyesinde parti ilçe teşkilatıyla bir arayan gelen Milletvekili Fazilet Çığlık, sorunları dinleyip, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çığlık, daha sonra esnaf gezisine katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Çığlık, 12 Eylül referandumunda vatandaşlardan ‘Evet’ oyu kullanmalarını istedi. Çığlık daha sonra bir eve giderek bayan seçmenlerle bir araya geldi. Çığlık, bayan seçmenlere 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda neden evet denilmesi gerektiğini ifade ederek bayanlardan yapılacak olan referandumda Pasinler’den güçlü bir “Evet” demelerini istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.