Bölge Haber Girişi : 31 Mayıs 2010 11:22

CHP'nin Narman çıkarması!..

CHP'nin  Narman çıkarması!..
CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş ve il yönetiminden bir heyet CHP Narman ilçe teşkilatını ve bazı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundular

Erzurum Ajans-CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş ve il yönetiminden bir heyet CHP Narman ilçe teşkilatını ve bazı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundular
CHP Narman İlçe Başkanı Remzi Külekçi ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan CHP heyeti, ilçe binasında partililerle bir araya geldi.
İl Başkanı Tuncer Aktaş genel başkanları ve yönetimin değişmesin ardından iktidara yürüyen bir parti olarak yurt genelinde halkla birlikte olup sorunlarını dinleyip iktidar olmaları halinde sorunsuz bir Türkiye için çalışacaklarını söyledi.
CHP heyeti, ilçe merkezinde esnafa yönelik ziyaretlerinin ardından Şekerli beldesine geçtiler. Burada Eski köy mahallesinde incelemelerde bulunan CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş, mahalle muhtarı Rahim Apaydın’dan bilgiler aldı.
Muhtar Apaydın, beldede kanalizasyon şebekesinin olmadığı, köy içerisinden geçen derenin ıslah çalışmaları yapılırken köyün üst başından değil ortasından başlanarak ıslah çalışması yapıldığını belirterek aşırı yağmurlarda sel sularından köyün üst kısmında kalan vatandaşların zarar gördüğünü söyledi. Ayrıca beldenin elektrik şebekesinin yenilendiği ancak 1984 yılında dikilen direklerin değiştirilmesine rağmen 1974 yılında dikilen direklerin değiştirilmediğini bununda eski köy mahallesinde oturan vatandaşları mağdur ettiğini dile getirdi.
CHP İl Başkanı Aktaş, daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti. Bu ziyaretleri genel merkezin talimatlarıyla yaptıklarını belirten aktaş, “Biz bu sorunları halledeceğiz demiyoruz biz sizin sorunlarınızın genel başkanımız vasıtasıyla meclise taşıyarak dile getireceğiz ve iktidarı bu sorunları çözmesi için zorlayacağız” dedi.
CHP il başkanı Aktaş ve yanındaki heyet daha sonra Araköy köyünü ziyaret ederek köyün yıllardır çözülemeyen içme suyu sorununu yerinde inceledi. Köy halkının içme suyunu köye 600 metre uzaklıktaki kayalıkların dibinden çıkan kaynaktan taşırken gören Aktaş hayretler içinde kaldığını belirterek, sorunun çözülemeyişinin kendilerini üzdüğünü söyledi.
Köy muhtarı Lütfü Akpınar, yıllardır içme suyu sorunlarının giderilmesi için her türlü girişimde bulundukları ancak 30 yıldır bir sonuç alamadıklarını belirti.
CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş, tespit ettikleri sorunları genel merkeze bildireceklerini ve mecliste dile getirilmesi ve sorunun çözümünün takipçisi olacaklarını belirtti.
CHP heyeti incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.