Bölge Haber Girişi : 04 Mayıs 2011 13:07

CHP'lilerden birlik gösterisi!..

CHP'lilerden birlik gösterisi!..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hareketli günler yaşıyor. Ahmet Palandöken'in Milletvekili liste bir adayı edilmesi partililerinde yeniden bir araya gelmesine neden oldu. Eski ve yeni il başkanları bir araya gelerek birlik mesajı verdiler.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hareketli günler yaşıyor. Ahmet Palandöken’in Milletvekili liste bir adayı edilmesi partililerinde yeniden bir araya gelmesine neden oldu. Eski ve yeni il başkanları bir araya gelerek birlik mesajı verdiler.

CHP’de yaşanan hareketlilik parti tabanına da yayıldı. Uzun süredir partiye uğramayan Cumhuriyet Halk Partililer, yeniden partilerine geri gelmeye başladılar. CHP İl Başkanlığı ve CHP irtibat büroları son zamanlarda adeta dolup taşmaya başladı. Önceki günde, eski ve yeni il başkanları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Milletvekili Adayı Ahmet Palandöken’in etrafından kenetlenen eski il Başkanları Ersal Bakan Nevzat Özpeker ve çok sayıda partili objektiflere poz verdiler. Partilerinin başarısı için seçim öncesi kenetlendiklerini ifade eden eski il başkanları, CHP’yi 12 Haziran’da zafere götüreceklerini söylediler.

CHP İl Başkanı Hasan Çiloğlu ise eski il başkanları ve partililerle yeniden bir arada olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “ Gün küskün olma günü değildir. Gün birlik ve beraber olma günüdür. Partimize gösterilen ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu ediyor. Eski, yeni demeden hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağız” dedi.

Erzurum’da CHP’yi konuşulur hale getiren Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, Erzurum’un tüm ilçelerini gezdiğini belerterek, “ Tüm partililerimiz artık bir arada ve birlikte çalışıyorlar. Bu birlik ve beraberliğimiz 30 yıl sonra, yeniden CHP’yi Ankara’ya taşıyacaktır” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.