Bölge Haber Girişi : 12 Mart 2010 03:35

CHP'li vekilden hükümete eleştiri!..

CHP'li vekilden hükümete eleştiri!..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Zekeriya Akıncı, hükümetin sanal gündemlerle asıl gündeme gelmesi gereken işsizlik ve ekonomik sıkıntıların üzerini örttüğünü iddia etti.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Zekeriya Akıncı, hükümetin sanal gündemlerle asıl gündeme gelmesi gereken işsizlik ve ekonomik sıkıntıların üzerini örttüğünü iddia etti.

  Bugün Erzurum’a gelerek partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Akıncı, 14 Mart 2010 Pazar günü Erzurum kongresinin yapılacağını ve kongreye CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katılacağını belirtti. Kongreye vatandaşlardan destek isteyen Akıncı, daha sonra hükümet politikasını eleştirdi.

  Akıncı, son zamanlarda hükümetin politik güç kaybı nedeniyle kurumsal yapılara saldırdığını savundu. Son zamanlarda hükümetin yargı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dönük baskı ve tuzak kurduğunu bunu ‘kırıp- dökmek’ şeklinde gerçekleştirdiğini savunan Akıncı, “Biz uzunca bir süreden bir zamandan beri AK Parti hükümetinin erimekte olduğunu, yıpranmakta olduğunu, iktidardan uzaklaştığını, gidici olduğunu söyledik. ‘Bağlasan yolcudur Abbas bağlasan durmaz Abbas’ durumuna düştüğünü biliyoruz. AK Parti iktidarının nasıl giderken ülkeyi yakıp yıktığını biliyoruz. Halkımız önüne sandık konulduğunda sağ duyusuna güvenerek CHP’yi iktidara getireceğine zerre kadar şüphe duymuyoruz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.