Siyaset Haber Girişi : 07 Ekim 2015 16:30

CHP Milletvekili adayları ilçelerde yoğun ilgi görüyor

CHP Milletvekili adayları ilçelerde yoğun ilgi görüyor
Cuhmuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekilleri Adayları Av.Tuncer Aktaş, Yavuz Polat, Orhan Bozkurt, Hakan Cebeci ve Necip Aktaş seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Erzurumajans-Cuhmuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekilleri Adayları Av.Tuncer Aktaş, Yavuz Polat, Orhan Bozkurt, Hakan Cebeci ve Necip Aktaş seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Narman, Tortum, Uzundere,Bağbaşı ve Esendere'de ziyaretler gerçekleştiren adaylara çiftçiler özellikle tarımsal ürünlerin hakkettiği değeri bulamadığından yakındı. CHP Erzurum Milletvekili adayları ise ilçe ve köy ziyaretlerinde çiftçilerin sorunlarını dinlerek,CHP iktidarında hayata geçirilecek olan tarım politikalarını anlattı.

Gördükleri ilgiden oldukça memnun kalan CHP'li adaylar özellikle partilerinin 7 Haziran sonrası sergilediği duruş ve tavrın halkta karşılık bulduğunu görmekten memnun olduklarını belirttiler.

CHP Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, "Erzurumlu hemşehrilerimiz CHP'nin ortaya koyduğu politikaları büyük bir dikkatle takip ediyor. Gittiğimiz her ilçede,her köyde büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Özellikle seçim bildirgemiz ve seçim vaatlerimizin başta AKP olmak üzere diğer partilerin de vaatlerinin üzerindeki olumlu etkisi CHP'ye olan güveni artırmış durumda. Partimize yönelik bu ilgi bizi mutlu ediyor.Seçim gününe kadar gitmedik köy, sıkmadık elbırakmayacağız. 7'den 70'e herkese CHP'nin iktidar yürüyüşünü ve 'Önce Türkiye' hedefini anlatacağız.  2 Kasım günü Türkiye, CHP iktidarında mutlu günlere uyanacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.