Siyaset Haber Girişi : 13 Haziran 2018 17:35

CHP Milletvekili adayı Turan: Erzurum, 'artık tamam' diyor...

CHP Milletvekili adayı Turan: Erzurum, 'artık tamam' diyor...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili adayı Naci Turan seçim çalışmaları kapsamında gittiği her ilçede yoğun ilgi görüyor.
Erzurumajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili adayı Naci Turan seçim çalışmaları kapsamında gittiği her ilçede yoğun ilgi görüyor.  İlçe ilçe, çarşı-pazar dolaşarak vatandaşların sıkıntılarını dinleyip CHP'nin çözüm önerilerini anlatan Turan, ''Erzurum 24 Haziran'da büyük bir değişime imza atacak'' dedi.



CHP Erzurum Milletvekili adayı Turan, gittikleri her yerde vatandaşlar tarafından büyük coşku ile karşılandıklarını anlatan  CHP Erzurum milletvekili adayı Naci Turan, partilerinin son dönemde sergilediği duruş tavır ve davranışın yanı sıra Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin performansın da halkta karşılık bulduğunu görmekten memnun olduklarını bildirdi. 



ERZURUM ARTIK TAMAM DİYOR

24 Haziran seçimlerinin galibinin CHP olacağına inandığını ifade eden Turan, "CHP Bu kez hem Türkiye genelinde hem de Erzurum'da büyük bir başarıya imza atacak. Gittiğimiz her yerde vatandaşın 16 yıllık AKP iktidarından bunaldığını ve büyük bir değişime hazır olduğunu görüyoruz. Erzurum seçmeninin de bu değişim heyecanına ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan ilgisine şahit oluyoruz. 24 Haziran'a kadar sokak sokak, köy köy, ilçe ilçe gezerek vatandaşlara partimizin vaatlerini ve iktidar projelerini anlatıyoruz. Yıllardır tek kutuplu, tek taraflı siyaset ve temsilden bıkan Erzurum'da bir dip dalga hızla yayılıyor. Hemşehrilerimiz 'artık tamam' diyor." diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatan 01 Ocak 1970 02:00

    artık tamam

  • Nabi terzioğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Hemde erzurum artık taman diyormuş nekadar seviyesizce bir yalan tamam diyormusuz erzurumun bundan haberi yok

  • Burhan 01 Ocak 1970 02:00

    Gecmisi mhp li evet tugrul turkes ben akp yi savundum partiden ihrac ettiler dedi bunlarda ustume kuma geldi dedi o acidan bak

  • Aydın 01 Ocak 1970 02:00

    Naci turan adaylar arasında en beğendiğim kişi inşallah olacak. Rabbim yolunu açık eylesin

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    chp den kim aday olursa olsun erzurum da seçilmesi zor. Hele birde şunu anlamak çok zor. Avukat olan birisi nasıl olurda kaybedeceği bir güreşe böyle soyunur. hemde geçmişi güya mhp li.

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    yav he he heee....