Siyaset Haber Girişi : 24 Ekim 2014 11:26

CHP İl Bşkanı Kızıloğlu'ndan Karaca'ya ziyaret

CHP İl Bşkanı Kızıloğlu'ndan Karaca'ya ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca'yı ziyaret etti.
Erzurumajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca'yı ziyaret etti.

Erzurum Esnafının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Kızıloğlu, esnafın sorunlarının ne olduğunu yakından takip ettiklerini ve ağır kış şartları ile ne şekilde mücadele ettiklerini çok iyi bildiklerini ve bu konuda CHP Genel Merkezine ve Milletvekillerimize Erzurum Esnafının sorunlarını bir dosya halinde sunacaklarını söyledi.

Hikmet Karaca ise konuşmasında, "CHP Erzurum İl Başkanı Sn. Tacettin Kızıloğlu'nun esnafın sorunlarına yakından ilgilendiği için oda başkanı olarak memnuniyetini dile getirerek şöyle dedi, " Sayın başkan Erzurum esnafının sorunları hakkında bizi ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Erzurum esnafının dağlar kadar sorunu bulunmaktadır. Bu sorunların çözümünde gerek iktidar gerekse muhalefet partileri bir araya gelerek sorunlarımızı çözme noktasında istişare etmeleri gerekmektedir. Kış şartlarının çok zorlu geçtiği ilimizde esnafımız mevsimlik işçi gibi çalışmaktadır. SSK primlerinin ve vergilerin çok yüksek olduğu bölgemizde istihdamı zorlaştırmaktadır. Bütün bu sorunların çözümü için esnaf teşkilatlarını ziyaret eden değerle başkanımıza esnafım adına teşekkür ediyorum." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.