Bölge Haber Girişi : 27 Temmuz 2010 12:25

CHP gençlik kolları heyeti Pasinler'de!..

CHP gençlik kolları heyeti Pasinler'de!..
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Taylan Devrim Ercan, Pasinler'de CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Taylan Devrim Ercan, Pasinler’de CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Taylan Devrim Ercan ve MYK üyesi Deniz Demir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özer Pehlivan ve teşkilat üyeleriyel birlikte referandum öncesinde ilçe teşkilat binasında toplantı düzenlediler.
 
Genel Başkan Yardımcısı Taylan Devrim Ercan Ak Parti iktidarının referandumla kendi sivil anayasasını oluşturmak istediğini, Cumhuriyet Halk Partisi olarak 12 Eylül’e kadar Erzurum, Kars ve Ardahan’da seçmenlerimize ve seçmenlere referanduma neden Hayır demeleri gerektiğini anlatacaklarını söyledi. Ercan, 22 Temmuz seçimlerinden önce Ak Parti iktidarının seçmenlere dokunulmazlık, başörtüsü gibi konularında vermiş oldukları sözlerde durmadıkları için yapılacak referanduma da bu maddeler eklendiğini kaydetti.
 
Ercan, ayrıca 2 Ağustos’ta Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzurum’a geleceğini ve İstasyon caddesinde saat 16.30 Erzurumlulara hitap edeceğini söyledi.
 
Pasinler Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özer Pehlivan, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, ilçe teşkilatı olarak 12 Eylül’de yapılacak olan referanduma Hayır diyeceklerini söyledi. Pehlivan, parti yönetimi olarak Pasinler’de bulunan seçmenlere neden Hayır diyeceklerini anlatarak seçmenlerden referanduma hayır demelerini isteyeceklerini anlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.