Siyaset Haber Girişi : 04 Ekim 2015 14:44

CHP Erzurum adayları her yerde

CHP Erzurum adayları her yerde
Ankara'da gerçekleştirilen 'CHP Aday Tanıtım ve Seçim Bildirgesi Toplantısı' sonrası çalışmalarına hız veren milletvekili adayları Erzurum'u adım adım geziyor.
Erzurumajans-CHP Erzurum Milletvekili adayları, İspir, Şenkaya, Oltu ve Olur ilçelerini ziyaret ederek parti teşkilatları ve seçmenlerle buluştu.

CHP Milletvekili adayları hafta sonu ise Aziziye ilçesi ve şehir merkezinde seçim çalışmalarına devam etti. CHP İl Başkanı Tevhit Yavuz öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalarda Milletvekili adayları Av. Tuncer Aktaş, Orhan Bozkurt ve Hakan Cebeci Erzurum Sivil Toplum Platformu, Şehit Aileleri Derneği, Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Odası, Muharip Gaziler Derneklerini ziyaret ederek üyeleri ile buluştu, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Hakkari'de şehit düşen Yunus Arda'nın Aziziye ilçesindeki taziye evine ziyarette bulunan CHP'li adaylar şehidimize Allah'tan rahmet ve ailesine sabır diledi.

CHP Erzurum Milletvekili adayı Av.Tuncer Aktaş,"Yaşananlar gösteriyor ki, gençlerimizi koruması gereken biz siyasiler sorumluluğumuzun bilincinde davranmalıyız. Siyasilerin yaptıkların hataların bedelini bir çok şeyden mahrum bırakıp ancak ölümden sakınmadığımız gençler ödüyor. Bu gençlerimizin geride kalan aileleri mağdur ediliyor. Bunun önüne geçmek üzere CHP olarak son seçim bildirgemizde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı'nı, "Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü" olarak yeniden yapılandıracak ve doğrudan Başbakanlık'a bağlayacağımıza dair bir söz verdik" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.