Siyaset Haber Girişi : 21 Mayıs 2018 19:15

CHP bu kez Erzurum'da çok iddialı

CHP bu kez Erzurum'da çok iddialı
Partilerin, Yüksek Seçim Kurulu'na listelerini teslim etmesinin ardından, Erzurum'da adından en çok bahsedilen isim CHP'nin milletvekili adayı Naci Turan oldu.
Erzurumajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24 Haziran seçimlerinde bu kez çok iddialı. İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile kurduğu 'Millet İttifakı'nın ana gövdesini oluşturan CHP'nin, yıllar sonra Erzurum'dan milletvekili çıkarmak için sürpriz bir adayla seçmenlerinin karşısına çıktı.

CHP Genel Merkez yöneticileri, ciddi ön araştırmalar ve kamuoyu yoklamaları sonrası Erzurum Barosu eski başkanlarından Naci Turan'ı listenin ilk sırasına koyarak bir anda Erzurum kamuoyunun dikkatini çekti.

Partilerin Yüksek Seçim Kurulu'na listelerini teslim etmesinin ardından, özellikle soyal medya üzerinde yapılan değerlendirme ve yorumlarda en çok adından bahsettiren isim CHP'nin Erzurum milletvekili adayı Naci Turan oldu.

Özellikle İYİ Parti ve MHP listelerinde yaşanan hoşnutsuzluk sonrası CHP'yi alternatif olarak gören muhalif seçmen Erzurum da her kesimin yakından tanığı Naci Turan'ı, sosyal medya sayfalarında tebrik yağmuruna tutarak açık desteklerini ilan etmeye başladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Senelerdir MHP oy verirdim lakin bu şehre hizmet gelmiyor. Bu sefer oyum CHP. Naci beyin yolu açık olsun biz ona inanıyoruz

  • Süper 01 Ocak 1970 02:00

    Takım tutar gibi parti tutan bu zihniyet inşallah bir gün olgunluğa erişir. Bu şehrin hizmete ihtiyacı var partisi akparti değil ama hizmet insanı. Ne yapalım şimdi gerçek hizmet verecek kişileri sırf partisinden dolayı eleyelim mi.

  • Kasım 01 Ocak 1970 02:00

    Mhp nin listesinde bir sıkıntı yokki biraz doğru habercilik yapın ayıptır

  • Samet koç 01 Ocak 1970 02:00

    Naci bey çok değerli biri keşke partisi akparti olsaydı

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Beğeniyorum