Bölge Haber Girişi : 27 Mayıs 2010 00:04

Ceyhan şampiyon güreşcileri kutladı!..

Ceyhan şampiyon güreşcileri kutladı!..
Konyada yapılan 11-13 Yaş Grubu Minikler Grekoromen Güreşte Türkiye şampiyonu olan Erzurumlu güreşçiler büyük bir sevinç yaşıyorlar.

Erzurum Ajans-Konya’da yapılan 11-13 Yaş Grubu Minikler Grekoromen Güreşte Türkiye şampiyonu olan Erzurumlu güreşçiler büyük bir sevinç yaşıyorlar. Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan, şampiyon güreşçileri ve başarıda büyük pay sahibi olan idarecileri kutladı.
Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur’un da hazır bulunduğu ziyarete, güreş takımının şampiyon olmasını sağlayan kafile başkanı Aslan Sertoğlu, yönetici Hikmet Palandöken ve Antrenör Celil Köseoğlu hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan kafile başkanı Aslan Sertoğlu, ekip ruhu ile hareket ederek büyük başarıya imza attıklarını söyledi.
Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan, “Güreşçilerimizin şampiyon olması olması bizleri mutlu etmiştir. Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Güreşçilerimizin onlarca sporcu arasından sıyrılarak takım halinde Türkiye şampiyonu olması bizleri sevindirmiştir” şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur’da Güreş Federasyonu’ndan Erzurum’a geldiğini ifade ederek, “Güreş kafilesinin bizlere nezaket ziyaretinde bulunmasından büyük bir mutluluk duyduk. Bundan sonra ata sporumuz güreşe hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek, Greko-Romen’de Türkiye şampiyonu olan güreş kafilesinin yöneticilerini tebrik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.