Bölge Haber Girişi : 08 Mart 2010 03:36

Cengiz: Onlar her zaman başımızın tacı!..

Cengiz: Onlar her zaman başımızın tacı!..
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, "Toplumun şekillenmesinde, önemli yer tutan kadınlar, sadece bir gün değil her zaman başımızın tacıdırlar" dedi.

Erzurum Ajans-8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Cengiz, toplum içinde üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiren kadınların, kurtuluş savaşı yıllarında vatan savunmasında verdikleri amansız mücadelenin, geleceğimizin şekillenmesinde sergiledikleri özveri ve fedakarlığın her türlü takdire şayan olduğunu söyledi.

Modern Türkiye’nin kurulmasında kadınların üstlendikleri misyonu layıkıyla yerine getirdiklerini ve toplumun dinamizmi olduklarını ifade eden Başkan Cengiz, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Aile kurumunun temel taşı olan kadın, toplum içinde saygın görevler üstlendiği gibi, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplumum oluşmasının da dayanağı olmuşlardır. Geleceğimizi ellerinde yoğuran, topluma sağlıklı bireyler yetiştiren ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan kadınlarımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, bizim en önemli görevimiz, boynumuzun borcudur. Yaşamımızın her alanında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri özveri ve dayanışmayla her türlü takdire şayan olan kadınlarımız, yılın bir gününde değil, her zaman bizim başımızın tacıdır. Onlara karşı her zaman sevgi, saygı ve hoşgörüyü şiar edindiğimiz gibi, yerel yönetimler olarak, onların sorunlarına çare üretmek de en önemli görevlerimiz arasındadır. Bu sorumluluk bilincini kendine şiar edinmiş bir belediye başkanı olarak, başta kahraman mehmetçiklerimizin ve şehitlerimizin anaları olmak üzere, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

KADINLAR GÜNÜ JESTİ

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Aziziye Belediyesi kadınlara anlamlı bir jest yaptı. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri 8 Mart günü kadınlara özel ücretsiz hizmet sunacak. Belediyenin Dünya Kadınlar Günü’ne özel jesti başta kadın dernekleri olmak üzere kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. Kadın dernekleri yaptıkları açıklamalar ile Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e nazik davetinden ve anlamlı jestinden dolayı teşekkür ettiler.

Öte yandan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenecek programa katılacağı ve Büyükşehir Belediyesi Bakımevi ile Şefkat Evi’ni ziyaret edeceği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.