Cemaatin gücü test edildi

Bir zamanlar iktidarın kudretli ortağı devleti idare edenlerden "ne istedilerse" aldılar
Kimi istedilerse batırdılar, bitirdiler, kimi istedilerse tutukladılar, mahkum ettiler, en tabii insan hakkı olan tedavi olma Hakkı'nı bile isthzayla GATA gulli yapmak olarak ihbar ettiler. Her yere haramı, hileyi, kumpası bulaştırdılar, Makamları, mevkileri, ihaleleri, ticareti kontrol eder oldular. 

Bunları kendi güçleriyle değil ortaklarının izniyle, dahliyle,kışkırtıcı teşvikiye yaptılar.
Yani parelel olmak için iki eşit çizginin olması gerekir. 
Eğer ortada bir yanlış bir hukuksuzluk, bir suç varsa ve bu ikili olanlara müsebbipse suç ortaklarıdırlar.

Güçü elinde bulunduran, iktidarın asıl sahipleri iktidarını ilgisiz, yetkisiz, sorumsuz biriyle paylaşıyorsa ondan çok kendisi suçludur. Kendi ikbali için devlet erkine ortak peydahladı

Sebep olan işleyen gibidir Düstüruna göre ne isteğinde vermedik diyenler olan bitene ortaktır.

Ne hikmetse cemaatin kendilerini kandırdıklarını, aldattıklarını, orduya kumpas kurduklarını 17- 25 yolsuzluk olaylarından sonra anladılar.

İktidarın aydınlanma, uyanma, tarihi 17-25 aralıktır. 
AKP her yılın Aralık ayının 17-25 ini uyanma, aydınlanma, haftası olarak kutlaması gerekir. Eğer uyanmasalardı belki de bulundukları iktidar mevkisini ortakcısına kaptıracaklardı Allah muhafaza ucuz atlatmışlar.

Şimdi ortakçısının gazetelerine baskın yapıyor, şirketlerine el koyuyor, yayınlarına engel oluyor, elamanlarını tutukluyor, dışarıda kaçmalarına sebep oluyor.

Neymiş efendim eski ortakçıları seçimlerde muktedirin partisinin aleyhinde çalışıp onu iktidarından edeçekmiş.
 
AKP'nin aydınlanmasına vesile olan(!) 17-25 sonrasında bir çok seçim oldu, ortakçının medyası, zengini, müridi, şakirdi aleyhte çalıştılar, yazdılar, çizdiler, adaylar çıkardılar hatta efendi hazretleri çanlı yayınla beddua etti, karkış etti nafile sonuç yine muktedir işbaşında kaldı.
Demek ki; ortakçının borusu muktedirle paralel olunca ötüyormuş üsteki çizgi bunları paralel ediyormuş. Tek çizgiysen eksi yi ifade ediyorlarmış(_). İkici çizgi onları iktidarda eşitliyormuş(=).

Artık anlaşıldı ki Cemaat adındaki ortakçının siyasi manada hiç bir güçü, yaptırımı, feraseti yokmuş. Muktedir daha neden bunların Gazetelerine, televizyonlarına, şirketlerine, bankalarına, okullarına, dershanelere baskınlar düzenliyor, yıldırıyor el koyuyor, kapatıyor? 
Halbuki bu cemaatin hiç bir güçü, yaptırımı, başarısı olmadığını yapılan seçimler sonunda gördük.iktidarında tek korkusu bunlar aleyhimde olursalar seçim kaybederiz zannıyla saldırmadılar mı? Özellikle seçime günler kala Gazetelere, TV ler baskınları bu sebeple değilmiydi. 

Son tahlilde belli oldu ki cemaatın, parası, okulu, şirketi, medyası, polisi, yargısı var ama seçmeni yokmuş, yada var olanlar AKP'den ayrılmamışlar.

Ama eski ortağı onu yok etmeye kararlı gibi. Arananlar listesinde Karayılanla peş peşe listeye almış. Uğruna kıyametler kopardığı her seçimde istismar ettiği, mağduriyetine temel taşı olarak kullandığı başörtülü BACILARA bile kendinden olmayınca kelepce takıverdiler. Bizim partiye oy veren bacıların hakları için yapılmış bukadar yaygara. Vesselam.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Akif Yüce 01 Ocak 1970 02:00

    Sen ne şekil bir insansın? Halen daha utanmadan,sıkılmadan bu tarz yazılar döktürebiliyorsunuz! Bu millete her türlü haksızlığı,ahlaksızlığı,şerefsizliği yapanları savunuyorsunuz! Sizin hoca efendi dediğiniz ZINDIK,bu millete en büyük darbeyi vurmuş,her türlü şerefsizlikleri yapmış,haksız yere hiç bir ehliyeti olmayan şerefsizleri, İş,makam ve mevki sahibi yapmış! insanların emeklerini çalarak kul hakkına girmiş,nice vatan evladının,kurumlardaki TERÖRİST'leri ile, çeşitli örgütlere,ŞEHİT ETTİRMİŞ! Kısacası az SİZDE,HOCA EFENDİNİZ GİBİ TERÖRİST VE ŞEREFSİZSİNİZ!

  • Dadas2 01 Ocak 1970 02:00

    La benim yorumu niye yayinlamdiniz

  • Dadas 01 Ocak 1970 02:00

    La kardes anam avradim sen yazı yazma paranı ben verim ya bu ne sığ dusunce yav senin mantığına gore saldirmayan pkk nin silah cephane ve muhimmatina da el koyulmasin öyle ya saldirmamis ne bilirler saldiracaklarini oylece kalsin yav daha anlamadinmi ne sinin gibilerin ne de cemaatin milletin nezlinde kabulü tok arkadas bu kadar açık aen daha neyin hesabini yapiyorsun o kadar kopuksun ki halktan la bunu ahmet akan fatih portaklal vs gibi sürüler bile anlamış sen hele daha neler yazip konusuyon gazetezte hec akil yok vesselam

  • cahil anlamaz boş ver üzülme dursun bey 01 Ocak 1970 02:00

    Telat sahte isim ve kimlikle hakaret etme halkı kin ve nefret söylemi içeren sözler ile Tarık etme yakında hakkında davalar açılır.

  • Telat 01 Ocak 1970 02:00

    Ola hain yine Devletimizin başı olan o güzel insana saldırıyorsun. Hain dini kulanan sözde alim müsveddesine mason ve ermeni asıllı fetoşa dolaylı olarak sahip çıkıyorsun.ALLAH cc.seninde onunda müstehakını versin

  • Deli 01 Ocak 1970 02:00

    Him buradan sunu mu cikaralim. Cemaat yine sinav sorusu calabilir polis alimlarinda yandaslara torpil yapabilir bunun kilifinida islzm elden gidiyor zaruri durumlarda haram yenir zina yapilir torpil yapilir mi

  • cayo 01 Ocak 1970 02:00

    aklınca hükümetle dalga geçiyor gizli cemaatçi

  • seref 01 Ocak 1970 02:00

    eee ne diyirsen