Spor Haber Girişi : 20 Ağustos 2018 13:15

Çelikler'den B.B. Erzurumsporlu futbolculara skandal sözler...

Çelikler'den B.B. Erzurumsporlu futbolculara skandal sözler...
Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, dün CNN Türk’te katıldığı spor programında Erzurumsporlu futbolculara hakaretlerde bulundu. Çeliker’in haddini aşan sözleri Erzurum’da büyük tepkiyle karşılandı.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, dün CNN Türk’te katıldığı spor programında Erzurumsporlu futbolculara hakaretlerde bulundu. Çeliker’in haddini aşan sözleri Erzurum’da büyük tepkiyle karşılandı.

Dün akşam CNN Türk’te Fuat Akdağ’ın sunduğu spor programına yorumcu olarak katılan Serdar Ali Çelikler, Erzurumspor’un 2. Yarıda ki oyununu yorumlarken haddini aşan ifadeler kullandı. Futbolcuların tektek analinizini yapmaya çalışan sözde yazar, “Tipik Anadolu takımı. Dört tane stoper. Önde iki tane kazma. Onların önünde bir tane yarı yetenekli Özer. Bir tane yetenekli Emrah. Bir tane pırpır ama kazma, bir tane de en önde traktör” ifadelerini kullandı.

Yayının sosyal medyada yayılmasıyla birlikte Çelikler’e olan tepkilerde çığ gibi arttı. Sosyal medya üzerinden Serdar Ali Çelikler’e ve CNN Türk’e “özür dile” mesajları atan taraftarlar, “Hiç kimse Erzurumspor’a ve onun taraftarlarına bu denli hakaret edemez. Hadsiz bir insanın kullandığı bu ifadeler cezasız kalmamalı. Gerek Habertürk, gerekse CNN Türk bu konuda gereğini yapmalı”dediler.

BB ERZURUMSPOR GEREĞİNİ YAPACAKTIR

BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak ise “Kulüp olarak gereği neyse onu yapacağız. Serdar Ali Çeliker’in bu terbiyesizliği karşılıksız kalmayacak. Bu ifadelerini şiddetle kınıyor, BB Erzurumspor camiası ve taraftarlarından özür dilemesini bekliyoruz”açıklamalarında bulundu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat boztepe 01 Ocak 1970 02:00

    Bu çelikler çelikten zirh felanmi giydide bu laflari sarfetti bu terbiyesize hiç bişey yapmaya gerek yok BB.ERZURUMSPOR takimimiz yakinda en iyi cevabi verir HADSİZLERE...

  • Patron6625 01 Ocak 1970 02:00

    Yürek mi yedin ciğer mi yoksa başka birşey mi

  • Erzurum sporlu 01 Ocak 1970 02:00

    Evet yanlış ifadeler kullanmış ama süper ligde oynayan bir takımında pas vermesini bilmesi lazım bizim takım iki pası yapamıyor emrahın dışında doğru düzgün bir oyuncu yok inşallah toparlanırız

  • Vedat çelebi 01 Ocak 1970 02:00

    Lan gerizekalı sen kendine bak önce adi herf sonra başkalarına sana yorumcu diyenin

  • Zeki 01 Ocak 1970 02:00

    İnsanın spor yazarı olması için önce bir konuşmayı öğrenmesi gerekir..Yazma kısmı daha sonra ki aşama..Tabi spor bilgisi ileri ki seviyeler. ..

  • Mete TOKSOY 01 Ocak 1970 02:00

    BB Erzurumspor 3 yılda 3 lig yükselerek dünya rekoru kırdı 3 yıl boyunca büyük başarı göstererek adını süper lige yazdıran Erzurumspor 3.ligde başlamış olduğu mücadelesini 3 yılda 3 lig yükselerek dünya rekoru ile taçlandırdı... Sen kimsin

  • Ali 01 Ocak 1970 02:00

    Adam daki cesarete bak.

  • Dadaşlar 01 Ocak 1970 02:00

    Bu adam ve benzerleri futbol camiasından ayiklanmalidir. Kötü sözler sahibine aittir. Ayrıca Erzurumspor bu adam hakkında gerekli yasal işlemleri başlamalıdır.

  • Murat yigit 01 Ocak 1970 02:00

    Bunun adı terbiyesizliktir