Bölge Haber Girişi : 19 Şubat 2010 14:31

Çelik Türkiye buluşmaları için Erzurum'da

Çelik Türkiye buluşmaları için Erzurum'da
Ak Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Erzurum’da düzenlenen konferansta konuşacak.

Erzurum Ajans-Ak Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Erzurum’da düzenlenen konferansta konuşacak.
Çelik, “Türkiye Buluşmaları” başlığı altında iktidarın bugüne kadar yaptığı hizmetler, ayrıca demokratikleşme, hükümet politikalarının doğru algılanması ve muhalefet partilerinin iddialarını düzenlenecek konferansta değerlendirecek.
21 Şubat Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak konferansın halka açık olacağı bildirildi.
Konferans öncesinde ayrıca Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin’unde katılacağı Kış eğitim programı düzenlenecek. Eğitim programında Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Doç. Dr. Yusuf Tekin, ve Selim Cerrah, Türkiye’nin siyasi ve idari yapısı, Demokrasi kültürü ve Siyasi ahlak konularını anlatacaklar. Programda Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik ise Deneyim Paylaşımı konusunda açıklamalarda bulunacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.