Spor Haber Girişi : 06 Kasım 2017 14:05

Çelebi'de sarı kuşak coşkusu

Çelebi'de sarı kuşak coşkusu
Erzurum'da spor alanında tartışmasız marka olan Çelebi Spor Kulübü, geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.
Erzurumajans-Çelebi Spor Kulübü'nde dün onlarca minik karateci, sarı kuşak heyecanı yaşadı. Karate Kuşak Terfi Sınavı'na katılan geleceğin şampiyon adayları, sınav heyetini etkileyebilmek için adeta kıyasıya bir mücadele verdi. Karate Erzurum İl Temsilcisi Ahmet Çelebi'nin nezaretinde gerçekleştirilen sınavı, aileler de büyük bir ilgiyle takip ederken, sınavda başarılı olan sporculara hem yeni kuşakları, hem de törenle diplomaları verildi. 

Erzurum'da spor alanında tartışmasız marka olan Çelebi Spor Kulübü, geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor. Türkiye Karate Federasyonu Karate Kuşak Terfi Sınavı'nın dün gerçekleştirildiği Çelebi Spor Kulübü'nde birbirinden renkli görüntüler oluştu. Kuşak sınavında başarılı olabilmek için ter döken ve kıyasıya mücadele eden minik sporcuları aileleri de yalnız bırakmazken, sınavı bizzat Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi yaptı. Türk spor camiasının yakından tanıdığı isimlerin başında gelen ve aynı zamanda Çelebi Spor Kulübü'nün Başkanı olan Ahmet Çelebi, kuşak sınavına giren sporcuların taktik ve teknik performanslarını ölçmekle kalmadı, karate tanımlarından oluşan çeşitli sorular da yöneltti. Geleceğin şampiyon adayı olan minik karateciler, kuşak terfi sınavında sergiledikleri performansla göz doldururken, heyecanlarına ailelerini de ortak ettiler. Sporcu çocuklarını kuşak sınavında yalnız bırakmamak için Çelebi Spor Kulübü'ne akın eden aileler, bir üst kuşağa terfi edilişin heyecanını hep birlikte yaşadılar. 



AHMET ÇELEBİ: ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ 

Karate Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, sporun bedensel gelişimin yanı sıra ruhsal ve zihinsel gelişimi de olumlu yönde etkilediğini belirterek, "Çocuklarımızın ve ailelerinin karateye olan ilgilerini gördükçe, bizler de çok mutlu oluyoruz" dedi.  Çelebi Spor Kulübü'nün kurulduğu günden bu zamana kadar sayısız başarılara imza attığını ve hemen her branşta birbirinden profesyonel sporcular yetiştirdiğini anlatan Çelebi, "Kulübümüzde birbirinden uzman ve profesyonel antrenörler eşliğinde geleceğin sporcularını yetiştirmeye çalışıyoruz. Bugün de, karate eğitimi alan yavrularımızın kuşak terfi sınavı heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Çocuklarını spora yönlendiren ve onlara her türlü katkıyı sunan ailelerine teşekkür ediyoruz. Çelebi Spor Kulübü olarak bizler de, onların bu özverisine karşılık elimizden geleni yapıyor ve çocuklarını geleceğin başarılı sporcuları ve şampiyon adayları olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu çocukların arasından Allah'ın izniyle geleceğin şampiyonları çıkacak. Onlar başardıkça ve başarılı oldukça hepimiz birlikte gururlanacağız" diye konuştu.



ÇELEBİ SPOR KULÜBÜ GÖZBEBEĞİMİZ   

Öte yandan Çelebi Spor Kulübü'ndeki sınav heyecanını doyasıya yaşayan aileler ise, "Çocuklarımızın heyecanını en az onlar kadar biz de yaşadık." diyerek, çocuklarının spor yapıyor olmalarından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Çelebi Spor Kulübü'nün, çocuklarını herhangi bir spor dalında yetiştirmek isteyen aileler için alternatifsiz bir adres olduğunu ifade eden sporcu aileleri, "Erzurum'da çocukların büyük bir gönül rahatlığıyla spor yapmaları için gönderilebilecek tartışmasız tek adres, Çelebi Spor Kulübü'dür. Çocuklarımız burada işinin ehli, alanında uzman ve profesyonel antrenörler tarafından eğitiliyor. Fiziki imkanları süper ötesi ve insan burada kendisini gerçekten de güvenilir ve huzurlu bir ortamda hissediyor." şeklinde konuştular.  Çelebi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çelebi'ye teşekkür eden aileler, "Kulübümüzü çok seviyoruz, hocalarımızı çok seviyoruz. Güler yüzleri, ilgi ve alakaları o kadar samimi ve içten ki; çocuklarımızı spor kurslarına getireceğimiz günleri deyim yerindeyse bizler de iple çekiyoruz. Erzurum'a ve spor camiasına böylesine kaliteli hizmetler verdiği için Çelebi Spor Kulübü'ne teşekkür ediyoruz" dediler. 



Erzurum Yenigün Gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.