Bölge Haber Girişi : 05 Aralık 2009 14:51

Çay fabrikasının yemeği ile moral buldular

Çay fabrikasının yemeği ile moral buldular
TRABZON- Trabzon'un Sürmene Çay Fabrikası Müdürlüğü; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kaymakamlığın başlattığı 'Yetim ve Öksüz Öğrencileri Destekleme Projesi' kapsamında 70 öğrenciye yemek verdi.

Trabzon'un Sürmene Çay Fabrikası Müdürlüğü; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kaymakamlığın başlattığı 'Yetim ve Öksüz Öğrencileri Destekleme Projesi' kapsamında 70 öğrenciye yemek verdi.

Proje kapsamında kendilerine müracaat edildiğini ifade eden Sürmene Çay Fabrikası Müdürü Refayettin Çebi, "Zor durumda kalmış çocuklara sahip çıkmak, insan olmanın gereği ve hepimizin görevidir. Bu anlayış içerisinde bu talebi seve seve kabul ettik. Öğrencilerimizi ağırlamaktan da son derece mutluluk duyuyoruz." dedi. Öğrencilere, sahipsiz olmadıklarını hissettirmeye çalıştıklarını belirten Çebi, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Yemeğe katılan Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan, Çebi'ye teşekkür ederek başladığı konuşmasında, yetim ve yoksul öğrencilere sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Asıl amaçlarının, çocuklara sosyal hayatı daha anlaşılır kılmak olduğuna vurgu yapan Özarslan, "Teorik eğitimden ziyade yaşamın gerçeklerinin anlaşılmasını istiyoruz. Bizim için onların hepsi birer cevher, ilerde önemli makamları işgal edeceklerinden kuşkum yoktur." ifadelerini kullandı. Özarslan ayrıca kendilerine her konuda destek olan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice Odacı, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Palancı ve Vesile Oktan'a da teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.