Bölge Haber Girişi : 14 Nisan 2011 14:17

Çatı yayanın üstüne böyle uçtu!..

Çatı yayanın üstüne böyle uçtu!..
şiddetli lodos, bir çatıyı karayoluna uçurdu. Sabah saatlerinde işine giderken çatının altında kalan bir kişi ağır yaralandı.
Erzurum Ajans-Şiddetli lodos kent merkezinde hayatı olumsuz etkiliyor. Bursa-Ankara çevre yolu Millet Mahallesi yakınlarında sabah 09.00 sıralarında, yol kenarındaki bir arsaya konulan prototip çatı şiddetli lodosun etkisiyle harekete geçti.

Karayoluna uçan dev çatı parçası, işe giden 51 yaşındaki Şeref Bayram'ı da altına alıp sürükledi. Ağır yaralanan Bayram, olay yerine gelen 112 ambulansıyla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karayolunda seyir halinde olan Hüseyin Yılmaz'ın kullandığı 16 LC 395 plakalı minibüs de çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yılmaz'ın aracında maddi hasar meydana geldi.
Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kopan tel yüzünden aranan UEADAŞ ekipleri yaklaşık bir saat sonra olay yerine geldi.

Çatının yolu kapatması yüzünden TIR'lar ve kamyonlar yaklaşık
bir saat çevre yolunda bekledi. Belediye ekipleri daha sonra yola uçan çatıyı kepçeyle kaldırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.