İlçeler Haber Girişi : 03 Temmuz 2015 23:00

Çat İlçesi'ne yeni park ve doğal yaşam alanı

Çat İlçesi'ne yeni park ve doğal yaşam alanı
Çat Belediyesi, ilçe girişinde yapımı devam eden park ve doğal yaşam alanını önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunacak.
Erzurumajans-Çat Belediyesi, ilçe girişinde yapımı devam eden park ve doğal yaşam alanını önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunacak.

Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bir belediyenin vermesi gereken bütün hizmetleri ilçe halkımızın istifadesine sunacağız" dedi. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçede yapımı devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Bu yaz sezonu sonuna kadar çok sayıda yatırımı Çat ilçesinin hizmetine sunmuş olmayı planlayan Başkan Kılıç, önümüzdeki yılın yatırım planlamasını ise, şimdiden yapıyor.

Başkan Kılıç, bu kapsamda Çat ilçe merkezine girişte yapılan park ve doğal yaşam alanını gezdi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberinde Yardımcısı M. Mazhar Özdemir'le birlikte çalışma yapılan sahaları gezen Arif Hikmet Kılıç, "Gelişmiş şehirlerde bir ilçe belediyesi vatandaşa hangi hizmeti veriyorsa, biz de burada halkımıza o hizmeti vereceğiz. Benim değerli Çatlı hemşehrilerim, bir belediyenin vermesi gereken bütün hizmetlerden hem de fazlasıyla istifade edecek" diye konuştu.

İlçede üstyapı ve çevre düzenlemesi anlamında tüm ihtiyaçların giderileceğini kaydeden Başkan Kılıç, özellikle çocuk parkları ve doğal yaşam alanları konusunda hassasiyet göstereceklerini belirtti.

Kılıç, "Yeni parklarımız ve yaşam alanlarımızı birer birer hizmete açacağız. Çat ilçemiz, üstyapı ve çevre düzenlemeleri bakımından Erzurum'un marka ilçelerinden birisi olacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.