İlçeler Haber Girişi : 31 Aralık 2017 18:30

Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan yeni yıl mesajı

Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan yeni yıl mesajı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Kılıç, "Umut ediyoruz ki 2018 yılı ülkemize, birlik, dirlik, beraberlik, huzur, mutluluk ve esenlikler getirsin" dedi.

Başkan Kılıç, yeni yıl öncesinde yaptığı yazılı açıklamasında kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. 2017 yılının acısı ve tatlısıyla artık geride kaldığını Türkiye'nin ve dünyanın yeni bir yıla "merhaba" demeye hazırlandığını vurgulayan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "2018 yılının başta şirin ilçemiz Çat olmak üzere Erzurum için, bölgemiz ve ülkemiz için büyümeye ve gelişmeye, huzur ve kardeşliğin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın katlanarak artmasına vesile olmasını ümit ediyoruz" diye konuştu.

"2017 yılı 2018 yılı için referanstır"

2017 yılının Çat için oldukça verimli geçtiğini ve bu yıl da bir hizmet seferberliği başlattıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "İlçemizde 2014 yılından itibaren estirmeye başladığımız değişim ve dönüşüm rüzgarları, 2017 yılında da büyük bir ivme yakalamış ve Çat'ın makus talihini değiştirme anlamında önemli adımlar atılmıştır. Hizmetin halk ve hak için olduğunu bilen bir yönetim anlayışıyla geride bıraktığımız 2017 yılı, 2018 yılında hayata geçireceğimiz projeler ve yatırımlar için de bir referans kaynağı olacaktır. Dolayısıyla 2018 yılı da, Çat ilçemiz adına hizmetle dopdolu bir yıl olacaktır" ifadelerini kullandı.

2018 yılında da el ele ve omuz omuza vererek Çat için çalışmaya devam edeceklerinin alını çizen Başkan Arif Hikmet Kılıç, "Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının huzur, mutluluk, kardeşlik ve esenlik dolu nice yılların habercisi olmasını diliyor, hemşehrilerime saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.