Spor Haber Girişi : 28 Kasım 2017 12:25

Çalımbay'dan, B.B. Erzurumspor yorumu

Çalımbay'dan, B.B. Erzurumspor yorumu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu belirten Çalımbay, "Kendi evinde iyi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Bizim için kolay bir maç olmayacak"dedi.
Erzurumajans-Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu belirten Çalımbay, "Kendi evinde iyi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Bizim için kolay bir maç olmayacak"dedi.

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda BB Erzurumspor'la zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını belirten Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Erzurum'un çok zor bir deplasman olduğunu söyledi. Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu ifade eden Çalımbay, "Kupa bizim için de camia için de çok önemli. Burada gitmek istiyoruz. Oynayacağımız maç kolay bir maç değil. İki maçını izlettirdik, çok iyi bir takım. Kendi sahalarında da iyi oynuyorlar. Bu maçta büyük ihtimalle az şans verdiğimiz oyuncularımıza şans vereceğiz. Bizim için çok önemli. İnşallah oynatacağımız arkadaşlar da iyi oynar. Çünkü onlar için de çok önemli bir maç bu. Bizim mutlaka turu geçmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş osman 01 Ocak 1970 02:00

    dadaş osman derki murat gürbüzerol bal ligi topçusu acil sağ açık lazım yine forvet çok sıkıntılı acil devre arası iyi bir forvet lazım yoksa ligde sıkıntı yaşarız ayrıca takım daha çok mücadele etmeli 2000 rakımda oynayan takım rakibininde 2 kat daha fazla koşmalı.......