Bölge Haber Girişi : 08 Haziran 2010 00:29

Buz hokeyinde kupalar sahiplerini buldu!..

Buz hokeyinde kupalar sahiplerini buldu!..
Buzda heyecan fırtınası, kupa töreni ile sona erdi. Minikler ve Yıldızlar Liginde oynanan maçların ardından önceki gün Buz Hokeyi Salonu&nda kupa töreni düzenlendi.

Erzurum Ajans-Buzda heyecan fırtınası, kupa töreni ile sona erdi. Minikler ve Yıldızlar Liginde oynanan maçların ardından önceki gün Buz Hokeyi Salonu’nda kupa töreni düzenlendi.
Buz Hokeyi Federasyonu 2010 yılı faaliyet programında yer alan Kulüplerarası Minikler ve Yıldızlar Buz Hokeyi Ligi maçları sona erdi. Yıldızlar Liginde Büyükşehir Belediyespor şampiyon olurken, Erzurum Gençlikspor ikinci Palandöken Gençlikspor ise üçüncü oldu.
Minikler Liginde ise birinciliği Büyükşehir Belediyespor elde ederken, Okyanus Spor Kulübü ikinci, Atatürk Üniversetisi ise üçüncü oldu.
Minikler Liginin son haftasında oynanan maçlarda Büyükşehir Belediyespor, Polisgücü’ne bir düzine gol atarak salondan 12-0 galip ayrıldı. İkinci maçta ise Gençlikspor, Okyanusspor’u 5-4 mağlup etti.
RENKLİ KUPA TÖRENİ
Liglerin sona ermesi ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Hokeyi İl Temsilciliği tarafından dereceye giren takımlar için kupa ve madalya töreni düzenlendi.
Yapılan törende bir konuşma yapan Buz Hokeyi İl Temsilcisi Abdulhadi Çintimar, “Bir yıl boyunca çok yoğun faaliyetlere imza attık. Erzurum’da U-18 Yaş Dünya Kupası Grup eleme maçlarına ev sahipliği yaptık. Üniversiteler arası Türkiye Buz Hokeyi Şampiyonası maçlarını ilimizde düzenledik. Gençlikspor Kulübümüz Türkiye’de üçüncü olma başarısını gösterdi. İlimizde de zevkli ve çekişmeli geçen lig maçları oynandı. Bugünde burada Minikler ve Yıldızlar liginde dereceye giren kulüplerimiz için bir ödül töreni düzenliyoruz. Katılan tüm takımları kutluyorum ve hepsini birer şampiyon gibi görüyorum” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Buz Hokeyi Federasyonu Yöneticisi ve Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Serhat Enyüce, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Şadi Genç, Gençlikspor Antrenörü İkram Çintimar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mühendislerinden Kürşat Lütfü Karakaya , Serbülent Yaşar ve Buz Hokeyi Tesis Amiri Selami Kızılkaya ile çok sayıda davetli ile spor severinde hazırbulundukları kupa töreninde renkli görüntüler yaşandı. İlk üçe giren takımlara madalya ve kupaları takdim edildi.
Kupa töreninde minikler ve yıldızlar liginde en değerli oyuncular seçilen sporculara da Buz Hokeyi Federasyonu Yöneticisi ve Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Serhat Enyüce tarafından kol saati hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.