Bölge Haber Girişi : 23 Mart 2010 01:27

Buz Hokeyi heyecanı sona erdi!..

Buz Hokeyi heyecanı sona erdi!..
Üniversiteler arası Buz Hokeyi Şampiyonası maçları oynanan final maçlarıyla sona erdi.
Erzurum Ajans-Üniversiteler arası Buz Hokeyi Şampiyonası maçları oynanan final maçlarıyla sona erdi.Erzurum’da yapılan ve 5 gün süren müsabakalar sonunda erkeklerde şampiyonluğu Kocaeli Üniversitesi Kazanırken, Ankara Üniversitesi ikinci oldu. ODTÜ ise üçüncü sırada yer aldı.
Bayanlarda ise şampiyonluğu ODTÜ elde ederken, Ankara Üniversitesi ikinci, Kocaeli Üniversitesi üçüncü oldu. Büyük Çekişmelere sahne olan ve dün sona eren maçlar sonrasında dereceğe giren takımlara kupaları verildi. Atatürk Üniversitesi erkeklerde ve bayanlarda dereceğe giremedi.

Kupa törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Yrd. Doç. Dr. Atilla Pulur, Üniversite Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Yalçın Songün, Buz Hokeyi İl Temsilcisi Abdulhadi Çintimar ve diğer yetkililer katıldı.
Beş gün süren şampiyonda müsabakalardan çok Erzurum’un ev sahipliği konukları ve kafileleri mutlu etti. Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Yrd. Doç. Dr. Atilla Pulur, “Erzurum’da beş gün boyuncu çok iyi ağırlandık, buradaki arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz bizlere çok iyi bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Bu maçları Erzurum’da düzenlemekten büyük bir keyif aldık. Bize iyi bir ev sahipliği yapan tüm Erzurumlulara teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.