İlçeler Haber Girişi : 01 Mart 2015 12:12

Buz hokeyci Kantar'a son görev

Buz hokeyci Kantar'a son görev
Erzurum'da önceki günü hayatını kaybeden Buz Hokeyci ve Buz Hokeyi Antrenörü Ömer Kantar, Uzundere'de son yolculuğuna uğurlandı
Erzurumajans-Erzurum'da önceki günü hayatını kaybeden Buz Hokeyci ve Buz Hokeyi Antrenörü Ömer Kantar, Uzundere'de son yolculuğuna uğurlandı

Erzurumlu Buz Hokeyci ve Buz Hokeyi Antrenörü Ömer Kantar, kanserle mücadelesini Cuma günü kaybetmişti. 25 yaşında yaşama veda eden başarılı buz hokeyci ve buz hokeyi antrenörü Ömer Kantar, Cumartesi günü doğduğu yer olan Uzundere'nin Sapaca Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Sapaca Mahallesi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç sporcu köy mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi. Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Aziziye İlçe Müdürü Yaşar Elen, ETÜ Genel Sekreter Yardıncısı Levent Çakmur, U18 Yaş Milli Takım Antrenörü Mc. Adams Keith, Yücel Koç, Albayraklarspor Kulübü Başkanı Fahrettin Albayrak ile GHSİM çalışanları da cenazeye katıldı.

BAKAN KILIÇ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Genç yaşta hayatını kaybeden buz hokeyci Ömer Kantar'ın cenazesinde Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy, cenazeye katılanlara yakın bir ilgi gösterirken, yemek servisi yaptırdı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da, sosyal medyadan genç sporcu için taziye mesajı yayınlayarak, Ömer Kantar'ın Türk sporu için büyük bir kayıp olduğunu belirtti. Cenazede Ömer Kantar'ın babası İsmail Kantar, metanetli davranırken, "Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi. Kantar ailesi daha sonra taziyeleri kabul etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.