Spor Haber Girişi : 29 Ağustos 2014 10:18

Büyükşehir'in yaz spor okulları sona erdi

Büyükşehir'in yaz spor okulları sona erdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları'nda eğitim alan bin 609 sporcuya düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları'nda eğitim alan bin 609 sporcuya düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları, düzenlenen sertifika töreni ile son buldu. Olimpiyat Parkı'nda düzenlenen sertifika törenine Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, yaz spor kursundan eğitim alan öğrenciler ve aileleri katıldı. Yaz spor okulunda eğitim alarak sertifika alamaya hak kazanan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulunda eğitim aldıklarından ve sertifikalı sporcu olduklarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Sertifikalarını Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu'nun elinden alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.
Öte yandan yaz okulunda eğitim alan yetenekli sporcular, bazı kulüplerin alt yapılarına seçilerek kulüp sporcusu olmaya hak kazandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bin 607 öğrencinin katıldığı yaz spor okulunda Futbol, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşlarında eğitim verilirken en çok rağbet yüzme branşında görüldü. 614 öğrencinin kayıt yaptırdığı bu branşı 355 kursiyerle futbol izledi. 1 yüzme havuzu ve 7 sahada sporun evrensel ruhunda buluşan öğrencilere belediye tarafından malzeme yardımında bulunularak öğrenciler spora teşvik edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.