Spor Haber Girişi : 14 Mart 2017 17:15

Büyükşehir'den üniversite öğrencilerine kayak kursu

Büyükşehir'den üniversite öğrencilerine kayak kursu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine kayak kursu düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine kayak kursu düzenlendi. 

Büyükşehir Belediyesi ile Yükseköğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte daha önce kayak sporunu bilmeyen 310 öğrenciye kurs düzenlendi. Konaklı Kayak Merkezi'nde verilen teorik ve pratik eğitim sonrası üniversite öğrencileri kayak sporuyla tanıştı.

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Erzurum İl Müdürü Salih Kaygusuz, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti: "KYK olarak öğrencilerimize barınma, kredi ve burs imkânı sağlayarak çocuklarımızın akademik hayatına destek oluyoruz. Ayrıca gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmek, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla sportif projelere de önem vermekteyiz. Bu kapsamda Dünya kış turizminde önemli bir potansiyele sahip olan Ejder3200 Palandöken Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi'mizi tanıtıp Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle öğrencilerimizin bu tesislerden istifa etmelerini sağladık. Kayak kursuna katılan öğrencilerimiz ilimizin fahri turizm ve kültür elçisi olarak inşallah eğitim gördükleri şehrimizin kültürel hayatına da katkıda bulunacaklardır. Her zaman olduğu gibi bu projede de bizlere yardımlarını esirgemeyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımıza KYK ailesi olarak teşekkürü bir borç biliyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.