Erzurum Haber Girişi : 28 Ekim 2017 15:30

Büyükşehir'den ilçelere yatırım turu

Büyükşehir'den ilçelere yatırım turu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere yönelik gerçekleştirdiği yatırım turu devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere yönelik gerçekleştirdiği yatırım turu devam ediyor.

Bu hafta Aşkale, Hınıs, Köprüköy ve Narman'dan kente gelen heyet, Büyükşehir'in yatırımları olan Et ve Et Ürünleri Entegre Tesisi, Atıksu Arıtma Tesisi, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi, 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı, Olimpiyat Parkı, Üretim Merkezleri, Uluslararası Gökyüzü Şehri Parkı, Bilgi Evleri, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Palandöken Kayak Merkezi, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Canlı Hayvan Borsası, Canlı Hayvan Pazarları, ESMEK, Kültür Yolu Projesi ve Erzurumspor Tesisleri'ni gezdi.

İlçe heyeti arasında belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, sivil inisiyatif kurumlarının temsilcileri, esnaf ve ilçe sakinleri de vardı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "İlçelerimizdeki vatandaşlarımızı şehir merkezinde ağırlayarak Büyükşehir'in hayata geçirdiği yatırımları vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Onların yaşadıkları yerleşim yerleri ve kent merkezi ile ilgili fikirlerini de dinliyoruz. Karşılıklı istişarede bulunduğumuz bu haftaki yatırım turunda Aşkaleli, Hınıslı, Köprüköylü ve Narmanlı hemşehrilerimin sorunlarını dinledim. Yatırım turlarına önümüzdeki hafta da devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.