Erzurum Haber Girişi : 05 Eylül 2018 12:30

Büyükşehir mahallelerin çehresini güzelleştiriyor

Büyükşehir mahallelerin çehresini güzelleştiriyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerdeki mahallelerin çehresini güzelleştiriyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerdeki mahallelerin çehresini güzelleştiriyor.



Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinin alt ve üstyapısını yenileyen Büyükşehir’in ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde toplam 502 noktada aynı anda görev yapıyor. Kanalizasyon ve içme suyu tamamlanan köylerde yol ve kaldırımları da yenileyen ekipler, vatandaşların istekleri doğrultusunda mahallelerin bütün ihtiyaçlarını gideriyor. Alt ve üstyapısı yenilenen Aziziye ilçesinin Rizekent Mahallesi sakinleri, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e köyümüzün ihtiyaçlarını ifade ettikten sonra oluşturulan ekiple mahallemiz adeta yenilendi. Alt ve üstyapı, parke taşı ve kaldırımları baştan aşağı yenilenen mahallemizin adeta çehresi değişti. Köyümüzü yeniden ihya eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e şükranlarımızı sunuyoruz. Yapılan bu çalışmayla yol ve kaldırımlarımız, köyümüz ter temiz oldu” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ KÖYLÜ 01 Ocak 1970 02:00

    DADAŞ Köyü'n çehresini neden değiştir miyorlar acaba? Şehir merkezine iki dakika yakınlikta bir mahalle sozde. Şehir hayatı köy hayatı iç içe olsun diye mi?.Birakin reklamı iş yapın yakından uzağa, uzaktan yakına hizmet verin ve götürün.16 yıldır hizmet eksiği kalan bir yer burası ve halen böyle devam etmekte yazık çok yazık.

  • ORHAN KILIÇ 01 Ocak 1970 02:00

    Birde yollara asfalt dökse iyi olur.