Kültür-Sanat Haber Girişi : 17 Temmuz 2018 14:07

Büyükşehir’den yazlık sinema

Büyükşehir’den yazlık sinema
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Olimpiyat Park’ta hayata geçirdiği Yazlık Sinema ile Türk Sineması’nın başyapıtlarını izleyiciyle buluşturuyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Olimpiyat Park’ta hayata geçirdiği Yazlık Sinema ile Türk Sineması’nın başyapıtlarını izleyiciyle buluşturuyor.



Beyaz perdenin unutulmaz nostaljik filmlerini izleyen sinema severler, Olimpiyat Park’ta oluşturulan açık hava sinemasında eğlenceli dakikalar yaşıyor. 



Yazlık sinemada, büyüklerin yanında çocuklara çizgi film ile eğitici ve öğretici yayınlar da izlettiriliyor. Vatandaşlar, “60, 70 ve 80’li yılların unutulmaz başyapıtlarını Yazlık Sinema’da izleme imkânı bulduk. Çocuklarımız da eğitici ve öğretici çizgi film kuşağında keyifli vakit geçiriyor. Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerini, küçük bütçelerle, kıt imkânlarla dev yapıtları oluşturan usta yönetmenlerin aile filmlerini, ödüllü eserleri beyaz perdede izliyoruz. Samimi ve içten bir sanat anlayışını Yazlık Sinema’da nostaljiyle buluşturan ve bizlere bu fırsatı sunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz” dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.