Bölge Haber Girişi : 20 Ekim 2009 04:12

Büyükşehir Belediyesi'nden altyapı atağı!..

Büyükşehir Belediyesi'nden altyapı atağı!..
Şehrin on iki ayrı bölgesinde altyapı, karo, andezit kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri sezon sonuna kadar söz konusu çalışmaları tamamlamayı planlıyor.

Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediyesi yaz sezonunun sonunda alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Şehrin on iki ayrı bölgesinde altyapı, karo, andezit kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri sezon sonuna kadar söz konusu çalışmaları tamamlamayı planlıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaz sezonu ile birlikte başladıkları alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, “Yenişehir, Yunus Emre, Gez Mahallesi, Kombina Caddesi, Karayolları, Mahallebaşı, Çaykara Caddesi ve Libya Caddesi’nin yanı sıra, mahalle statüsü kazandırılan köy yollarında, asfalt, kanalizasyon, andezit, karo ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız aralıksız sürdürülüyor. Çalışmaları kar yağmadan bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Küçükler, hava alanında çevre düzenlemesi, Yenişehir’de karo çalışması, şehir merkezinde inşaat çalışmaları; Karayolları, Mahallebaşı, Yenişehir, Üniversite, Çaykara ve Gez Mahallesi’nde andezit çalışması yapıldığını belirterek, söz konusu güzergahlarda altyapı, asfalt ve çevre düzenlemeleri çalışmaları yapıldığını dile getirdi.

“HALKIMIZI HİZMETE DOYURRACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, başlatılan alt ve üstyapı seferberliği kapsamında, yıllarca hizmet almamış bölgelerin andezitle, karo ve asfaltla tanıştığını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızı hizmete doyuracağız. Hazırladığımız çalışma programı doğrultusunda ekiplerimizi seferber ettik. Çalışmaların, içinde bulunduğumuz sezonun sonuna kadar tamamlanmasını planlıyoruz. Halkımızın kaliteli içme suyuna kavuşması için yürüttüğümüz altyapı çalışmalarının yanında, üstyapı çalışmalarına da ağırlık vererek, hizmetlerimizin bir bacağını eksik bırakmıyoruz. Bugün Erzurum’un öyle semtleri var ki kaldırım taşı ve karoyu görmemiş. Ana arterler üzerinde bulunan bu bölgelere halkımızın hasret kaldığı belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi. (www.erzurumajans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.