Erzurum Haber Girişi : 01 Ekim 2014 02:36

Büyükşehir, Kurban'a hazır

Büyükşehir, Kurban'a hazır
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle kentte tüm hazırlıklarını tamamladı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle kentte tüm hazırlıklarını tamamladı.

Özellikle her Kurban Bayramı yaşanan kesim sıkıntısına son veren kurum, bu yıl şehrin dört ayrı noktasına Kurban Kesim Alanı oluşturdu.

Büyükşehir'in ekipleri, Şükrü Paşa Semt Garajı yanı, Yıldızkent Kuğulupark yanı, Çırçır Mahallesi Saraybosna Hıfzıssıhha arkası ve Dadaşkent Meral AVM yanında kurulan kurban kesim alanlarında vatandaşlara hizmet verecek. 125 TL karşılığında kurban kesimi yapacak olan ekipler, vatandaşların kurbanlarını hijyenik bir ortamda sağlıklı bir şekilde kesecek. Yetkililer, kurban kesim işleminin randevu sistemiyle gerçekleşeceğini, irtibat için 233 04 30, 233 96 66 ve
0537 738 36 540537 738 36 54 numaralı telefonların aranması gerektiğini belirtti.

KESKİN, KESİM ALANLARINI İNCELEDİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, kent genelindeki kesim alanlarını inceledi. Çevre ve Koruma Kontrol Daire Başkanı Durak Bulut, Başkan Danışmanı Remzi Ertek, ESKER Genel Müdürü Salih Uludağ, Fen İşleri Şube Müdürü Tuncay Atasever'in de iştirak ettiği gezide Genel Sekreter Yardımcısı Keskin, vatandaşların kurban kesim işinin rahat bir şekilde yapılması için tüm belediye çalışanlarının bayramda özveriyle görev yapacağını bildirdi. Keskin, "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, her yıl kentte büyük bir eksiklik olarak görülen bu problemi ortadan kaldırdı. Erzurum'da kurban kesim alanının olmayışı büyük bir eksiklikti. Erzurum'un dört bir yanına Başkanımızın talimatıyla kurban kesim alanı kurduk. Böylelikle vatandaşlarımız daha temiz ve sağlıklı bir şekilde kurbanlarını kestirerek hijyenik bir ortamda söz konusu uygulamanın rahatlığını yaşayacak" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.