Eğitim Haber Girişi : 13 Ocak 2015 11:41

Büyükşehir, engelli öğrencileri sevindirdi

Büyükşehir, engelli öğrencileri sevindirdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Erzurum Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, burada öğrenim gören çocuklarla yakından ilgilendi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Erzurum Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, burada öğrenim gören çocuklarla yakından ilgilendi.

Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy'un da katıldığı ziyarette, Genel Sekreter Kiremitci, eğitim ve öğretimin önemine vurgu yaptı. Burada öğrencilere seslenen Kiremitci, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in selamını çocuklara iletti. Kiremitci, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası'nda sizlerle bir araya gelmek için buradayız. Bizlere düşen sizleri her zaman hatırlamaktır. Her zaman bir parçamız olarak siz yavrularımız için Belediye olarak her türlü projeyi önemsiyoruz. Sizlerin karşıdan karşıya geçerken ışıkları ses sistemleriyle donatıp kimsenin yardımına ihtiyacı olmadan o sesin yönlendirmesiyle karşıdan karşıya geçmenizi sağlamak için bazı çalışmalarımız var. Bizim engellilerle alakalı bir merkezimiz var. Orası vasıtasıyla size hem sportif hem de eğitimsel imkanlar hazırlıyoruz. Hangi spor dalıyla uğraşmak istiyorsanız hangi tür eğlencelerde bulunmak istiyorsanız sizlere yardımcı olmaya çalışacağız."

Genel Sekreter Kiremitci, konuşması sonrası çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • islam.meral 01 Ocak 1970 02:00

    Sizler ilk önce kaldırımları yoları engelli parkları yapın engelliler sizin üzüzden evlerinde gönülü mah bus oldular bu isler hediyelerle olmaz bu gün bana lazım olan yol yazın sana lazım olcak kiremitci sekmen www.degdernegi.org.tr