Spor Haber Girişi : 11 Ekim 2017 17:25

Bürokratlara gol yağdırdıdılar

Bürokratlara gol yağdırdıdılar
Amatör Spor Haftası kapsamında Erzurum GHSİM tarafından organize edilen Bürokratlarla, Zihinsel Engelli öğrenciler salon futbol maçı yaptı. Mücadelede özel gençler, bürokratlara gol yağdırdı.
Erzurumajans-Amatör Spor Haftası kapsamında Erzurum GHSİM tarafından organize edilen Bürokratlarla, Zihinsel Engelli öğrenciler salon futbol maçı yaptı. Mücadelede özel gençler, bürokratlara gol yağdırdı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir projeye imza attı. Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok'un girişimleri ile bürokratlar ve zihinsel engelli gençler salon futbol maçında buluştu.

Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği özel sporcuları ile bürokratlar maçı kıran kırana ve gollü geçti. Erzurum GHSİM Yakutiye Spor Salonunda oynanan salon futbol maçında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, KYK İl Müdürü Salih Kaygusuz, GHSİM şube müdürleri Güngör Şenses, Letif Arslan, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz gibi bürokratlar sahada yer alırken, boks antrenörleri Mustafa Kalkan ile Muhsin Köylü de bürokratlar takımında yer aldı.

Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Yahya Şaşi yönetiminde maça çıkan özel gençler, bürokratlar takımına gol yağdırdı.

Gol düellosu şeklinde geçen maçı 11-3 kazanan özel gençler oldu. Zihinsel engelli öğrencilerin performansı tribünlerden maçı izleyenlerden yoğun alkış aldı. Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Yahya Şaşi, Amatör Spor Haftası etkinliğinde kendilerini böylesi anlamlı bir salon futbol maçına davet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok'a teşekkür etti.

Amatör Spor Haftası kapsamında zihinsel engelli vatandaşlar ile özel bir futbol maçı yapmanın keyfini yaşadıklarını belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Yüreği güzel kendileri güzel müstesna insanlardır, engelli vatandaşlarımız. Amatör Spor Haftası münasebetiyle İl Müdürlerimiz Engelli kardeşlerimizle futbolda karşı karşıya geldik. Aramızda diğer kurumların müdürleri de katılarak, bu güzel etkinliği oldukça renklendirdiler. Maçı kaybettik, ama engellileri mutlu ettik. Çok güzel bir tablo çıktı ortaya. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Müsabakanın sonunda Amatör Spor Haftası anısına hem maçta yer alan bürokratlara, hem de özel gençlere madalya verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.