Bölge Haber Girişi : 08 Mart 2010 13:20

Bulutlar'dan huzurevi ziyareti!..

Bulutlar'dan huzurevi ziyareti!..
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Ak Parti Palandöken İlçe Kadın Kolları üyeleri Büyükşehir Belediyesine ait huzurevini ziyaret ettiler.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Ak Parti Palandöken İlçe Kadın Kolları üyeleri Büyükşehir Belediyesine ait huzurevini ziyaret ettiler.
8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yapılan ziyarete Belediye Başkanı Bulutlar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokci, Ak Parti İl Kadın Kolları Hakla İlişkiler Başkanı Müjgan Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, birlikte Büyükşehir Belediyesine ait huzurevi sakinlerini ziyaret ederek kadın kolları üyeleri, kendi elleri ile yaptıkları çeşitli çörek, pasta ve börekleri huzur evi sakinlerine ikram ettiler.
BÜYÜKLERİMİZ GEÇMİŞİMİZDİR YOK SAYAMAYIZ
Huzur evine yapılan ziyaret hakkın da kısa bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Yaşlılarımız bizim Anne, Babalarımız, aile büyüklerimiz, atamız, nenemiz, dedelerimiz, amcamız, dayımız. Onlara her zaman sahip çıkmak zorundayız. Huzurevinde kalan bu insanlar da unutmayalım ki bir zaman bizler gibi gençlerdi. Biz evlatları için bir ömür feda ettiler uymadılar bizler için yemediler evlatlarına yedirdiler elleri ile tırnakları ile Türkiye’miz için Erzurum’umuz için bir ömür mücadele ettiler. Şimdi biz evlatlarından saygı, sevgi ve şefkat bekliyorlar en doğal haklarıdır. Büyüklerimizi asla unutmamalıyız çünkü geçmişini unutan geleceğine aydınlık bir şekil de bakamaz. Onlar bizim geçmişimiz geçmişimizi yok sayamayız. Bu vesile ile Dünya Kadınlar
gününü bir kere daha kutluyorum.” dedi.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokce ise,” Huzur evinde kalan Anne ve Babamız olarak gördüğümüz büyüklerimizi insani görevimiz ve dinimizin emri örf adetlerimiz için ziyaret ediyoruz. Her zaman etmeliyiz” dedi.
KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK
Yapılan Ziyarette Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İsmail Çelik, Şube Müdürü Hikmet Bilge ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Vedat Paluli hazır bulundu.
Ziyaretlerin burada kalan yaşlılarımızı mutlu ettiği, yaşama sevinçlerini artırdığını ifade eden Ziyarette Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İsmail Çelik, “Erzurumluların her zaman huzurevimizi ziyaret edebilirler, çocuklarıyla gelebilirler. Kapımız her zaman ardına kadar açıktır.” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve beraberindekineler huzur evi sakinlerine ve çalışanlarına karanfil vererek 8 Mart Dünya Kadınları gününü kutladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.