Bölge Haber Girişi : 25 Şubat 2010 17:22

Bulutlar yeni yönetimi ziyaret etti!.

Bulutlar yeni yönetimi ziyaret etti!.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Özel Halk Otobüsçüleri Odası'nın yeni seçilen Başkanı Hamza Özkan'ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hem hayırlı olsun temellisin de bulundu hem sorunları dinledi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Özel Halk Otobüsçüleri Odası’nın yeni seçilen Başkanı Hamza Özkan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hem hayırlı olsun temellisin de bulundu hem sorunları dinledi.
Özel Halk Otobüsçüleri Odası’nın yeni seçilen Başkanı Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Orhan Bulutların bu ziyarettin den dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.
Yeni seçilen Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Hamza Özkan,” Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir. Sayın başkanımızı aramızı da görmek bize heyecan ve güç vermiştir. Odamızın üyesi arkadaşlarımızın da desteği ile Erzurum’a layık olduğu toplu taşımacılık hizmetini vermek için eksikliklerimizi gidereceğiz. 2011 Kış Oyunları için üzeremize düşen sorumluluğu almaya hazırız. Bunu için bir takım çalışmalarımız olacak bu çalışmalarımızı içeresin de en önemelisi eğitim olacak” dedi.
BAŞKAN BULUTLAR, SORUNLARI DİNLEDİ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Özel Halk Otobüsçüleri Odası’nın ziyaret ederek yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Başkan Bulutlar,” Palandöken İlçesin de Otobüsçülerin karşılaştıkları sorunları kısmen de olsa tahmin edebiliyorum. Palandöken Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluk ne ise bu sorumluluktan kaçmayarak yerine getirme gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek isterim” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.