Bölge Haber Girişi : 18 Mart 2010 10:52

Bulutlar şehit ailelerini ziyaret etti!

Bulutlar şehit ailelerini ziyaret etti!
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ziyarettin de, Köse, Aksu, Tetik, Hurşit, Pişgen, Kaya ve Aksu ailelerini tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin sıkıntılarını dinledi.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 95. Yıl dönümü nedeniyle Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, beraberin de Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Özsağlıcak, Belediye Meclis üyesi Serap Ağar ve Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Şehit ailelerini ziyaret ederek onları bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ziyarettin de, Köse, Aksu, Tetik, Hurşit, Pişgen, Kaya ve Aksu ailelerini tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin sıkıntılarını dinledi.
Şehit ailelerini ziyaret ederek onların yalnız olmadığını hissettirip sıkıntılarını dinleyip ve onların hayır dualarını almak istediklerini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,”Her karışı şehit kanlarıyla sulanan bu vatan bize şehitlerimizin emaneti olduğu gibi onların yakınları da bizlere emanettir. Eğer biz bugün rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak, aziz şehitlerimizin sayesindedir. Bu ülkenin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız. Palandöken Belediyesi olarak, şehit ailelerimizin emrindeyiz. Bizden ne istekleri olursa yerine getirmeye hazırız. Şehitler bu ülkenin tapusudur. Şehitlerimiz, ülkemizin boynunda bir madalyadır. Herkes şehit olamaz. Herkes de şehit annesi, şehit babası olamaz. Kapımız şehit ailelerimize ve yakınlarına 24 saat açıktır. Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.
YEŞİLYURT, ŞEHİTLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUZ
Tüm şehitleri, kahraman gazileri ve fedakâr milleti minnet, saygı ve şükranla andıklarını ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ise,” Cumhuriyetimizi temel ilke ve nitelikleriyle geleceğe, dünya milletleri arasında hak ettiği konuma taşımak için mücadele verirken şehitlerimizin mukaddes emanetinden güç almalı, bizi millet yapan değerleri canlı tutmalı, yüceltmeliyiz. Ülkemizin bağımsızlığı ve istiklali için canıyla bedel ödeyen şehitlerimiz, bize çok önemli bir şeyi de işaret etmekte, zamanın içinden bize seslenmektedirler: “Biz, bağımsızlık ve istiklal için hiç kimsenin ve hiçbir iradenin önünde eğilmedik. Sizin istiklaliniz için eğilmedik. Sizden isteğimiz bizim şahadet bereketiyle can verdiğimiz bu ulu çınarı besleyen damarlara hürmet ve sadakatte kusur etmemenizdir” dedi.
Yapılan ziyaretlerden son derece mutlu olan Şehit aileleri, belediye başkanı Orhan Bulutlara ve Ak Parti Yönetimine teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.