Bu fotoğraf ilaç oldu!

Belediye Başkan adaylıklarının açıklanması sonrasında Erzurum’un bazı ilçelerinde mevcut belediye başkanları ile yerine aday gösterilenlerin aralarında tatsızlık olduğu haberlerini alıyorum. Bu ilçelerin isimlerini vermeyeyim ama mevcut başkanlar ile adayların durumdan hiç de hoşnut olmadığı bilgilerini sıklıkla aldığımı söylemeliyim. 

Çoğu ilçede aday edilmeyen mevcut başkanlar, belirlenen yeni adaylara öyle çok sıcak değil. Artık seçim tarihine kadar ne olur, ne olmaz bilmiyorum ama dün Palandöken’de yaşanan bir gelişme, her ilçede aynı durumun da ortada olmadığını gösteren bir örnek olsa gerek. 

Bir dönem belediye başkanı adayı olmak isteyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yerine aday gösterilen Avukat Muhammet Sunar ile biraraya geldi ve sanki de bu görüşme ile ‘’Aramızda soğukluk yok. Bizde no problem’’mesajını verdi. Şehitler Parkı’nda gerçekleşen görüşmeye Milletvekili Zehra Taşkeselioğlu da iştirak eti. 

Böylesi bir dönemde anlam taşıyan bu görüşmeyi sosyal medyaya servis edenin de AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu olduğunu söylemeliyim.

 am da ilçelerde adaylıklardan dolayı huzursuzluğun dillendirildiği bir dönemde bu fotoğraf sanırım AK Parti İl teşkilatına, özellikle de İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e ilaç gibi geldi.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: EVİM ARSAM YOK DİYE ÜZÜLMEYİN. HİKAYENİN SONUNDA HEPİMİZ TOPRAK SAHİBİ OLUYORUZ. 

DUVARIN DİLİ: İnsanları ikiye ayırırım. A sevmeye doyamadıklarım, B sövmeye doyamadıklarım!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali 01 Ocak 1970 02:00

    Son sözler çok güzel devamını bekliyoruz.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Valla içi seni dışı beni yakıyor muhabbeti bu seçim çok kaybımız olacak şuan her ilçede bir oluşum var ve devam edecek açıklanan hiç bir ilçe adayından memmunndeğil ve sıkıntılı bi süreç hep yalancıktan gülmek kendimizi kandırmayalım