Bölge Haber Girişi : 15 Nisan 2010 16:12

Bu benim eserim proje yarışması!..

Bu benim eserim proje yarışması!..
Bu Benim Eserim Proje YarışmasıProje yarışmasında Doğu ve Kuzey Doğu Anadolu Bölgesini kapsayan 10 ilden 53 proje katıldı ve yapılan değerlendirmelerde ilk 7 proje Ankaraya gitmeye hak kazandı.

Erzurum Ajans-Bu Benim Eserim” Proje YarışmasıProje yarışmasında Doğu ve Kuzey Doğu Anadolu Bölgesini kapsayan 10 ilden 53 proje katıldı ve yapılan değerlendirmelerde ilk 7 proje Ankara’ya gitmeye hak kazandı.
Erzurum Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen proje ödül törenine, Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, çeşitli illerin ve ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri, projeye katılan öğrenciler ve rehber öğretmenleri katıldı.
Törende, “Bu Benim Eserim” proje yarışmasına katılan öğrencilerin ve rehber öğretmenlerinin tamamına katılım belgesi verildi.
Proje yarışmasında Ankara’ya gidecek projeler ve sahiplerinin ismi ise şöyle:
“Gümüşhane’den Aleyna Bektaş ile Nurhayat Topal’ın ‘Bölünebilme Kurallarında Dokuzmatik’ çalışması 1. Trabzon’dan Gamze Özgür’ün ‘Düzgün Çokgenlerin Farklı Köşegen Sayıları’ 2. ve Erzurum’dan Çağla Deren ile Şüheda Gündoğdu da ‘Marifatnamede Matematik’ çalışması ile üçüncü oldu. Erzincan’dan Edanur Kağan ‘Organik Güzelim’ çalışması ile dördüncü olurken, Artvin’den Tolunay Bülbül ise ‘Katır Kuyruğu Gövde Yapısının, Kalorifer Borularında kullanılması’ çalışmasıyla beşinci oldu. Erzurum’dan Ömer Faruk Akar ile Hatice Küçükalp ‘Sihirli Fener’ çalışması ile altıncı, Bayburt’tan Süheyla Canoğlu ile Ravzanur Yazıcıoğlu ‘Doğal ve Kokulu Sulu Boya’ çalışması ile yedinci oldular.”
Bu arada, dereceye giren öğrenciler, Ankara’da yapılacak “Bu Benim Eserim” projesinin final yarışmasına katılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.