Bölge Haber Girişi : 28 Aralık 2009 01:54

Böyle hayırsever işadamlarımız da var!..

Böyle hayırsever işadamlarımız da var!..
Aşkale Hakkı Pınar İlköğretim Okulu ve Aşkale'ye bağlı Abdalcık İlköğretim Okulu öğrencilerinin yüzü hayırsever işadamı Yavuzhan Karahan'ın desteğiyle güldü.

Erzurum Ajans-Aşkale Hakkı Pınar İlköğretim Okulu ve Aşkale'ye bağlı Abdalcık İlköğretim Okulu öğrencilerinin yüzü hayırsever işadamı Yavuzhan Karahan'ın desteğiyle güldü.

 

Bu yıl eğitime başlayan Hakkı Pınar İlköğretim Okulu modern ve çağdaş bir bilgisayar teknolojisi sınıfına kavuşurken, Abdalcık İlköğretim Okulu öğrencileri çoğu zaman özlemle baktıkları kolej tipi elbiselerle donandı.

 

Hakkı Pınar İlköğretim Okulu'ndaki bilgisayar teknoloji sınıfının açılışında konuşan eğitim gönüllüsü işadamı Yavuzhan Karahan, geleceğin teslim edileceği çocuklara eğitim noktasında her türlü desteği vermek zorunda olduklarını söyledi.

 

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'in kendisini teşvik ettiğini vurgulayan Karahan, "Ben de bir okulumuzda annem adına bilgisayar teknoloji sınıfı oluşturdum. Bunun yanında yine bir köy okulumuzun öğrencilerine kolej tipi elbiseler vererek daha moralli olmalarını sağladık. Elbette çocuklarımız daha güzellerini ve iyilerini hak ediyor. Erzurumlu hayırseverleri de ilçelerine ve köylerinde bu anlamda eğitime desteğe davet ediyorum." dedi.

 

Aşkale Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman da verilen desteğin örnek olduğunu belirterek, "Çocuklarımız çok mutlu oldu. Eğitim gönüllülerini ilçemize bekliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklara verilen her destek başarı getirecektir." diye konuştu.

Bilgisayar teknoloji dersliğinin açılışına Aşkale'deki okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve veliler ile Aşkale Çimento yöneticileri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.