Böyle Gitmez!

Turnike sorunu nedeniyle yine Erzurum'dan mahrum bir futbol maçı... 

Ya da diğer bir bakış açısıyla güzel bir Pazar günü yine futboldan ayrı bırakılmış bir şehir...

İşte böyle bir maç önü vardı...

Maalesef şartlar nedeniyle son iki haftadır Ligde en tatsız tuzsuz maç olarak göze çarpıyor mavi beyazlı ekibin maçları...

BB Erzurumspor karşılaşmaya rakip Boluspor'a nazaran biraz daha etkili başladı. Ancak bu etkisi pozisyon zenginliği getirmediği için aradığı golü bulamadı. Rakip Boluspor ise eksik kadroya rağmen tecrübesini de sahaya yansıtarak etkili geldiği ilk pozisyonda golü buldu. Ardından ise hatalar zinciri sonrası gelen ikinci gol. Hücuma çok yavaş çıkan dikine oynamayan bir BB Erzurumspor var. Buna birde savunmadaki ve kaledeki bariz hatalar eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.

Peki Sayın Osman Özköylü maçı çevirmek için ne yaptı?

Yine yapacağını yaptı.  Yine ön libero değişikliği... Hemde bu kez bir değil iki defansif orta sahayı oyuna sürerek adeta kendisini eleştirenlere nisbet yaptı. 

Hücum oyucusu olan Gökhan'ın yerine Jasmin Scuk ve Kubilay'ın yerine Abdülkadir...

Yani 2-0 geride olan BB Erzurumspor bir ara sahada 3 defansif ortasahayla oynadı.

Zaten üretkenlik sorunu çeken bir takım olarak bu şekilde bırakın geriden gelerek maç kazanmayı 0-0 giden maçı bile kazanmanız mucize olur.

Erhan Çelenk gibi dikine oynayan bir  oyuncu varken neden hiç bir kreatifliği olmayan  defansif oyuncular sürekli maçı çevirmesi için sahaya sürülür anlamış değilim.

Sezon başı hazırlık maçlarında göze çarpan bir isim vardı Selim Aydemir!

Ve senin 10 numarayı verdiğin adam!

Nerede? En azından bir Gökhan kadar bir Kubilay kadar bir Abdülkadir kadar  şansı haketmiyor mu?

Özetle bu takım bu sistem ev mantaliteyle oynadığı sürece maalesef çok puan kaybeder.

Bu arada sezon başı geçen sezonki takım bu Ligi kaldıramaz diye takımı dağıtıp gönderen Sayın Osman Özköylü hocam, iki sene şampiyon olmuş bu şehir bu kadar kötü gidişi kaldıramaz haberin olsun.

Boluspor ise nasıl oynaması gerektiğini bilen sahaya iyi yayılan ve mücadele gücü olarak oldukça diri bir takım. İki hafta üst üste almış olduğu galibiyetlerle puan tablosunda iyi bir noktaya geldiler.

Her maç olduğu gibi takımı yine yanlız bırakmayan yine yollara düşen Dadaşlar grubu öncülüğündeki büyük Erzurum taraftarına bir Erzurum'lu olarak  teşekkür ediyorum... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat 01 Ocak 1970 02:00

    Ali demirhan nerde

  • Ejder 01 Ocak 1970 02:00

    Demiştik ya bu hoca yanliş tercih.insallah yanilirim