Boşnak vatandaşlarımıza büyük bir saygısızlık...

Yıllardır patavatsız, seviyesiz itici konuşmaları ve yazılarıyla, saygısız ve hokkabaz tavırlar sergileyen malûm kişi, nihâyet kendi diliyle Hakkın belâsına uğradı. Türk milletinin aslî bir unsurunu, şerefli ve ayrılmaz bir parçasını oluşturan "Boşnak kökenli" vatandaşlarımıza yönelik, edep ve ahlâk dışı ve haddini aşan pespâye ifâdeler, var olmayan kişiliğinin bir yansıması ve dışa vurumudur. Ağıza alınmayacak yüz kızartıcı uyduruk ve utanç verici ''süfli-çukur''  ve adice yapılan bu söz ve söylem nedeniyle, sen üzülme Boşnak kökenli kardeşim! "Kem söz sahibine ait"... Kötü kalbindekini dile getirir. "İt ürür kervan yürür" O pislik saçan rencide edici asağılık sözler senin şahsında, aslında tüm Türk milletine yapılan bir hakarettir, bir saldırıdır. "Isıran köpek ısırılmaz"

Adam olmadığı biline biline, bu kepâze kişiye "Köpeğe dizgin vurursan, kendini at sanır" misâli ne yazık ki, bazı kesimlerce, bu ülkede adam muamelesi yapıldı. Üzülme be! Benim Balkanlı Boşnak kardeşim! Sen bu "Adam görünen harları âdem mi sanırsın?" Bu müptezel, paranoyak-psikopat sapkınlar, maâlesef işte hep böyle arsız ve utanmaz... Bu tür sahibinin sesi kemik yalayıcılarının ve densizlerin sayıları, hiç de az değil ülkemizde... Daha dün, Türk ordusuna kumpas kuran Zekeriya Öz için de "Heykeli dikilecek kahraman savcı" demiyor muydu bu (!) adam? Daha dün, eşiyle Asya Bank'tan milyonlarca kredi alarak Boğaz'da bilmem kaç milyon dolarlık villa sahibi olan adam bu (!) adam değil miydi? Mutlaka dünüyle bugünüyle sorgulanması gereken sefil bir adamdır bu (!) adam.

Ar damarı çatlayan, yüzüne nisan yağmuru yağan bu cins adam, çocuklarının yüzüne nasıl bakabilir? Merak ediyorum. Milyonlarca insanın gözüne baka baka, bu tür bayağı ve iğrenç benzetmeler ve böylesi hezeyân laflar nasıl sarfedilebilir? "Üslûb- u beyan, ayniyle insandır" Adam kendisini tarif etmiş olmalı. Bundan böyle Türk toplumunda, artık tasnif dışı bir eşya muamelesi görecek adamdır bu ahlâk yoksunu, kirli kafalı ve paslı vicdanlı adam..."Maske düştü; kel göründü"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.